Ontspanningsmassage

Een moment voor jezelf, in totale overgave aan de ontspanning

De massage begint met een kleine intake zodat je behoeftes en verwachtingen duidelijk worden. Dit gebeurt onder het genot van een gezond kopje biologische thee om het lichaam alvast op te warmen. Vervolgens neem je plaats op de massagetafel. De op de achtergrond horende muziek nodigt nog meer uit om je volledig te kunnen overgeven aan de ontspanning.
De afwisseling tussen zachte en stevige knedingen zorgt voor een betere doorbloeding in het bloedcirculatie waardoor blokkades opgeheven worden en de huid weer een gezonde kleur krijgt. Door strekkingen van huid en spieren kom je weer lekker los in je vel te zitten.  Deze ontspanningsmassage is een mix van:

– Klassieke ontspanningsmassage

– Holistische massage

– Energetische massage

– Haptonomische massage

– Trager massage

– Thai Yoga massage

De basis van de massage-olie is, de door de eeuwen heen al gebruikte, amandelolie. Deze zorgt op zijn beurt voor flexibiliteit en herstel van de huid, zodat die weer zo zacht als een perzik gaat voelen. Het voorbeeld van de perzik neem ik bewust omdat onze huid daarmee het beste te vergelijken is. We kijken naar de kleur, voelen naar de zacht-hardheid en ruiken er soms zelfs aan om te zien hoe de versheid is.
 
 
Masseur: Sjang Janssen
 
In 1971 werd ik geboren in het Limburgse Tegelen waarin ik opgroeide in een generatie waar hard werken nodig was om je doelen te bereiken. Met een vader die hard moest werken om brood op de planken te krijgen, in het familiebedrijf waarin hij werkzaam was werd dit beeld sterk in mijn denken en zelfs lijf verankerd. Je kunt je dus wel voorstellen dat deze basis iets doet met je verdere ontwikkeling als mens. Je leert heel goed hoe je aan moet pakken om iets te bereiken maar ook dat je lichaam deze doelen kan tegenhouden als het ‘klachten” geeft. Hierdoor ging ik meer naar mijn hoofd luisteren dan naar mijn lichaam en werd ik op 34-jarige leeftijd met mijn lichaam geconfronteerd. Lichaamsklachten maakte mij bewust van mijn levensstijl die dus vooral gericht was op mijn doelen in het leven en niet zo zeer op wat mijn lichaam nodig had. Ik kwam met massage en lichaamsgerichte coaching in aanraking en maakte dit maakte mogelijk dat er een keerpunt in mijn leven kwam. Er kwam balans in wat ik wilde en wat ik erbij voelde. Ondertussen was ik mede-eigenaar van het familiebedrijf geworden waar ik steeds minder mijn voldoening uithaalde en besloot het roer om te gooien. Stapte uit het bedrijf en ging mijn gegroeide passie achterna, het coachen van mensen met uitgangspunt het lichaam.

Enkele opleidingen en studies die ik volgde zijn: Holistische masseur en visie, Thai Yoga massage, Ashtanga Yogadocent, Massage bij kanker, Trager Approach massage, Hapthonomie, Video-analyse, coaching/begeleiding vanuit contextuele gedachtengoed.

Een behandeling van 60 min kost €65
Een behandeling van 90 min kost €85

maak een afpsraak

Gratis Proefles