Zwangerschapsyoga

Voel je lekker tijdens je zwangerschap

Tijdens de zwangerschap ben je extra bewust van je lichaam en gevoelens. Je lichaam verandert onder invloed van hormonen en door het groeien van de baby in je buik. Yoga helpt je bij het vinden van een nieuw evenwicht en stimuleert je ook om de zwangerschap intens te beleven. Je bereidt je op een ontspannen manier voor op de bevalling en het helpt je bij het herstel hierna. Bij Yogaplace kun je vanaf het begin van je zwangerschap wekelijks lessen, workshops of privélessen Actieve Zwangerschapsyoga volgen, zowel als je nog nooit yoga hebt gedaan, als wanneer je al yoga-ervaring hebt.

Voel je je prettig tijdens je zwangerschap en bevalling
Bij Actieve Zwangerschapsyoga leer je yogahoudingen die je buik ontzien en 'ruimte' geven. Samen werken we aan het verstevigen en verlengen van je been-, bil- en rugspieren. Verder leer je oefeningen om verkrampingen los te laten, wat van pas zal komen tijdens de bevalling. Gerichte ademhalings- en ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat je kunt ontspannen. Zo train je om tijdens de bevalling los te kunnen laten en je over te geven aan de situatie. Je bereidt je voor op een bewuste en actieve bevalling.

Kinderopvang om de hoek
Heb je al kindjes? Dan is het goed om te weten dat we in Maastricht een speciale afspraak hebben met Kinderopvang SamenSpelen, om de hoek van Yogaplace Maastricht, Franciscus Romanusweg 50.

Wil jij jezelf goed voorbereiden op een prettige zwangerschap en bevalling? Meld je dan aan voor de workshop Actieve Zwangerschapsyoga.

Docent : Eva du Bois/Manu Giaccone
Locatie : Yogaplace Maastricht
Zelf meenemen : gemakkelijke kleding, handdoek en een dekentje om warm te blijven tijdens de ontspanningsoefening. Je partner is ook welkom!

 

Wanneer er geen nieuwe datum gepland staat in onze agenda neem contact op via info@yogplace.nl zodat wij u graag laten weten wanneer deze inspirerende workshop weer gegeven wordt!

Share the love!

Gratis Proefles