privésessies

Hervind je balans en geef jezelf wat extra aandacht

 

Bij Yogaplace bieden we verschillende privé-sessies aan. Behoefte aan wat extra aandacht voor jouw lichaam en geest? Of ben je geïnteresseerd in yoga als therapie? Neem eens een kijkje tussen ons diverse aanbod voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!

Privé-sessies worden gegeven door onze ervaren docenten en ze zijn er volledig voor jou. Vanuit een holistisch principe met een therapeutische benadering, waarbij yoga tools vanuit eeuwenoude methoden worden ingezet, werk je aan het in balans brengen van lichaam en geest. Yoga asana (houdingen), pranayama (ademtechnieken of ademtherapie sessie), reinigingsoefeningen, mindfulness/ meditatie etc. worden geïntegreerd en aangepast op jou als individu. Een persoonlijke sessie waar focus ligt op mogelijkheden en levenservaringen tot gezondheid en welzijn.  Je kunt ervoor terecht bij Yogaplace in Sittard, Maastricht én Urmond én ook een sessie via Skype is mogelijk.

Voordat we met de sessie beginnen, bespreken we eerst wat je vragen, wensen of doelen zijn. Indien nodig maken we dan samen een plan voor de langere termijn (3 – 6 sessies). Een sessie duurt één uur en een kwartier. Aan het einde van elke sessie krijg je een oefenreeks van ongeveer 20 tot 45 minuten mee om thuis te oefenen. Dit huiswerk ondersteunt je dagelijks om verder te groeien, of je nu lichamelijke of mentale verdieping zoekt, wilt herstellen van een blessure, of een gevoel van rust en balans in je leven wil brengen.

Kijk bij ons aanbod hieronder voor de mogelijkheden.

Spreekt dit je aan? Maak dan een eerste afspraak voor een vrijblijvend intake van een kwartier vooraf aan de eerste sessie rechtstreeks via info@yogaplace.nl of maak hieronder een afspraak.

Maak een afspraak    Ons aanbod

Share the love!

Waarom Yogaplace?

  • groeps- en individuele lessen op jouw maat
  • yogatherapie sessies
  • een vriendelijk contact, met als uitgangspunt yoga als manier van leven voor iedereen

Welke yogastijl past bij mij?

Beantwoord de drie bovenstaande vragen en ontdek welke yogastijl bij jou past!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles