Corona Studio protocol

Veiligheid en gezondheid voorop

De overheid heeft besloten dat we open mogen blijven met behoud van ons huidige protocol en jou mogen blijven ontvangen.
Het betekent des te meer dat we extra goed moeten zorgdragen gezamenlijk voor de opvolging van alle bestaande en bekende maatregelen die we hebben gecommuniceerd. Er veranderd dus niets voor jou op dit moment en laten we samen zorgen dat we sterk blijven staan en ons uiterste best doen om ons samen veilig te voelen zodat we open mogen blijven! Voor wat betreft de mondkapjes deze kunnen ten alle tijden opgezet te worden bij de Mysore style lessen wanneer je bij essentiële adjustments in de Mysore style lessen geholpen wordt. Docenten in deze lesvorm dragen altijd een mondkapje bij het adjusten. Voor alle andere lessen geldt géén adjustments! Mochten er nog vragen zijn mail ons gerust.  

Dit doen we voor jouw veiligheid

We vinden het belangrijk dat je je veilig voelt bij ons in de lessen. Lees daarom ook dit nieuwsbericht hier, of door te klikken op onderstaande button om een update te lezen over wat we doen voor jouw en onze veiligheid. 

In onderstaand protocol staat omschreven hoe wij samen ervoor zorgen dat je je als student veilig, gezond en ontspannen voelt in onze studio's en ook zo kunt deelnemen aan de lessen.
Download het protocol algemene studio hieronder. Then scroll down for the english version.

Download studio protocol (NL / EN)    Dit doen we voor jouw veiligheid

Share the love!

Gratis Proefles