Wendy Kramer

Certificering: Yogaplace Intensieve Docenten opleiding, 2017, RYT 200 Hour
Lessen: Ashtanga led, level 1
Locatie: Yogaplace Urmond
Lesdagen: zie lesrooster

Mijn eerste yogales kan ik me nog heel goed herinneren. Ik had al jaren niet meer gesport en besloot dat het tijd was voor verandering: ik wilde al heel lang eens een yogales nemen, dus waarom niet nu?
Die eerste les was bij Yogaplace Urmond en dat was best confronterend! Ik miste kracht en conditie en ik was lang niet meer zo flexibel als ik dacht! Ondanks dat deed de les ‘iets’ met mij en wist ik meteen: dit is het! Want ik had namelijk ook gezien hoe krachtig, sereen en zelfbewust de docent en de andere studenten waren en dat inspireerde en motiveerde mij. Sindsdien gaat er geen week, geen dag voorbij zonder yoga.

In januari 2017 startte ik met de Intensieve Yogaplace Docentenopleiding van Manon Simonis en Anouk Prop. Want naast de lichamelijke beweging was ik erg nieuwsgierig geworden naar de geschiedenis van yoga, de yoga filosofie en de yoga lifestyle… Ik wilde meer!
Yoga is veel meer dan alleen een fysieke practice. Yoga activeert en kalmeert, geeft je energie maar ook ontspanning. Het zorgt voor een mooi evenwicht tussen lichaam en geest, niet alleen op de yogamat maar juist ook naast de mat, in het leven. De regelmaat, de constante ademhaling, het ritme van Ashtanga yoga laat je tijdens de practice aan niets anders denken. Een verademing, want onze gedachten staan zelden stil! En in die stilte kun je gaan ontdekken wat er gebeurt in je lijf en in je hoofd, want Ashtanga yoga wordt niet voor niets ‘meditatie in beweging’ genoemd.

In juni 2017 heb ik de opleiding met succes afgerond en ik verheug mij er op om mijn opgedane kennis en eigen ervaring met jullie te delen in mijn lessen!

Neem contact op

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles