Sylke Simmonds

 

Certification: E-RYT 500, teacher training Ashtanga Yoga Werkstatt Köln, AYA, teacher training Sebastian-Kneipp-Akademie
Lessons: Ashtanga Mysore
Location: Sittard
Class days: Schedule

 

Als kind was ik altijd gefascineerd door het woord Yoga tot mijn eerste les in 1995. Ik was meteen in de ban van yoga als practice en als een levensstijl Tussen 1997-2000 volgde ik een yoga docenten opleiding in de traditie van BKS Iyengar bij Mikel Forbes en Wörle aan de Sebastiaan Kneipp Akademie in Bad Wörishofen in Duitsland. 

Ik studeerde veel jaren Yoga door regelmatig workshops te volgen met internationaal erkende Yogaleraren. Mijn practice en lessen zijn geïnspireerd en verrijkt door verschillende vormen van yoga zo als Tri Yoga (met Kali Ray), Jivamukti Yoga en Acro Yoga. Ook gaf ik enkele jaren les in verschillende fitness centra en in het volwassenenonderwijs. Een zeer bijzondere ervaring was het lesgeven in de gevangenis Willich, Duitsland waar ik de effecten en veranderende kracht van yoga bij gevangen kon waarnemen.

Na een aantal jaren werd ik meer en meer aangetrokken tot de oorspronkelijke vormen van de moderne yoga, met name Ashtanga. Ik volgde een erkende opleiding als yoga leraar in de traditie van Shri K Pattabhi Jois bij Beate Guttandin. Sindsdien geef ik les in de traditie van Ashtanga yoga. Mijn lessen zijn uitdagend en vol energie, maar ik respecteer de grenzen van iedere student.

Wees welkom in mijn lessen! 

 

Share the love!

Welke yogastijl past bij mij?

Beantwoord de drie bovenstaande vragen en ontdek welke yogastijl bij jou past!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles