Sjang Janssen

 

Sjang Janssen

Certificering: Yogaplace Intensieve Docenten opleiding, 2017, RYT 200 Hour
Lessen: Ashtanga led, level 1
Locatie: Yogaplace Sittard
Lesdagen: zie lesrooster 

Mijn yogapad was al veel eerder in mijn leven zonder dat ik er zelf bewust van was. Hier en daar eens een lesje volgen of mee gaan met een yogaretraite; veel dieper ging het bij mij niet in eerste instantie. Na een tussenpauze van 3 jaar geen yoga beoefenen werd ik mij op een dag bewust van hoe vast ik in mijn lijf zat doordat ik begon met een opleiding. Tijdens deze opleiding haptonomie en energetisch masseur werd mij duidelijk hoe het geestelijke (mind) zijn uitwerking heeft op ons lichaam.

Met de holistische wijsheid als lichaamsgerichte coach werd mij al snel duidelijk dat er werk aan de winkel voor mij was. Toen ik met Ashtanga yoga in aanraking kwam, was het voor mij al snel duidelijk waar ik moest zijn. De verbinding tussen het lichamelijke en het geestelijke, wat ik al jaren beroepsmatig aan het uitdragen was, kwam in deze yogavorm helemaal tot uiting voor mij.

“Take care of your body so the soul feels happy and free in it…”

De persoonlijke transformatie, waar Ashatanga voor staat kreeg nog meer gestalte tijdens de intensieve yogateacher-opleiding bij Yogaplace. De vraag hoe krijg in de yoga in mijn leven gepland? transformeerde naar hoe pas ik mijn leven aan de yoga aan? De kleine stapjes die op de yogamat plaatsvinden hebben zijn uitwerking in het dagelijkse leven. Al you have to do is practice is wat ik in mijn lessen ook wil laten ervaren; een mix van spiritualiteit met 2 voeten op de grond. Het kunnen werken vanuit mijn hart staat voor mij voorop in alles wat ik doe mede doordat ik jaren lang gewerkt heb in een omgeving waar dit niet mogelijk was. Ook deze ervaring had ik nodig om te zijn wie ik nu ben. Graag ontmoet ik je in mijn les waar in je kunt ervaren dat het onmogelijke mogelijk wordt…..just practice.

neem contact op

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles