Sarah Kusters

Sarah Kusters

Certificering: Vinyasa yoga 200 uur, Yin yoga opleidingen
Lessen: Vinyasa flow, Student yoga, Yin yoga
Locatie: Maastricht
Lesdagen: zie lesrooster

Hoe kwam yoga op mijn pad

Ik ontdekte yoga na de geboorte van mijn dochter in de zoektocht om weer “iets van beweging” te doen. Snel werd duidelijk dat yoga niet enkel fysieke voldoening gaf, ook op mentaal vlak bleek het de opvulling van een leemte die ik tot op die dag nog niet had kunnen benoemen. Wat begon als een wekelijkse les bij de beginners, groeide al snel uit naar een dagelijkse practice, het bestuderen van yoga filosofie en geschiedenis en het volgen van docentenopleidingen.  

 

Mijn opleidingen en diploma’s

Ik ben gediplomeerd Vinyasa Teacher (200u), hiervoor heb ik bij Antwerp Yoga in België gestudeerd (opleiding erkend door Yoga Alliance). Ik heb ook verschillende Yin yoga teacher trainingen gevolgd (allen Yoga Alliance approved) : Yin yoga bij Marcel en Anat van YogaGarden Amsterdam (50u), Rusty Davis Fascia Release (50u) en Mirjam Wagner Organ & Meridian based on Chinese Medicine Yin Yoga (70u). Verder geef ik ook relaxatie-meditatie technieken, de opleiding hiervoor volgde ik bij De Levensschool in België. Leergierig en nieuwsgierig als ik ben, blijf ik mezelf continu bijscholen en trainen.

 

Yoga is voor mij thuiskomen

Eén van mijn favoriete quotes is “yoga every damn day”: wat de dag ook brengt, come rain or come shine, yoga maakt er deel van uit en daar hoef ik dan niet altijd een matje voor uit te rollen, het is mijn manier van leven. Een andere favoriete quote is “yoga is stillness in action”: ik combineer graag de kracht van vinyasa yoga met de rust van yin yoga en relaxatie-meditatie technieken om balans te vinden op en naast de mat.

Kom je samen met mij aan yoga doen? Altijd welkom in één van mijn lessen bij Yogaplace!

Sarah geeft onder andere ook bedrijfsyoga en privé sessies bij Yogaplace.

Neem contact op

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles