Nancy Hermsen

Certificering: Hatha Yoga Teacher Training in Brunssum
Lessen: Easy flow
Locatie: Yogaplace Maastricht
Lesdagen: zie lesrooster

Mijn naam is Nancy Hermsen en mijn grote passie is Yoga. Yoga is a lifestyle. Gandhi zei : Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooi te werken. En dat is precies zoals ik mijn Yoga lessen ervaar en geef. Met passie, geduld en liefde.

Zelf beoefen ik 20 jaar Yoga en sinds een paar jaar geef ik les. Hot yoga, Easy flow Yoga, Power Yoga, Aqua Yoga en allemaal vanuit de basis; Hatha Yoga. Ha is Yang, het mannelijke en Tha is Yin, het vrouwelijke. Perfect in balans. Soms combineer ik met Yin Yoga. Deze teachers opleiding ga ik in 2020 volgen. Het begon met mijn opleiding tot complementair coach; Leef vanuit je eigen kracht, lichaam en geest zijn EEN. Zorg goed voor jezelf, zodat je ook voor anderen kunt zorgen. Deze holistische kijk is de basis van de Yoga en een prachtige combinatie om als Teacher mee te werken. 

Yoga is verbinden. De verbinding tussen lichaam en geest. Door Yoga krijg je steeds meer respect en liefde voor jezelf, voor anderen en je leert leven vanuit je kern, je zijn. Je wordt je bewust van je ademhaling, je komt thuis bij jezelf.  Je gaat leven vanuit zachtheid en empathie voor jezelf en voor de wereld om je heen. Je gaat in jezelf geloven. Zelfwaardering. Ik werk vaak met intenties, mooie intenties, geen verwachtingen. Alles waar je aandacht aan geeft dat groeit. Zo ook met je intenties. Mooie gedachten. Verankeren Verlengen en Loslaten. Je grenzen verleggen, aangeven, opzoeken, leven naar je eigen inzicht. Jouw pad kiezen. Mijn practice is krachtig en zacht tegelijk met opties voor iedereen. Maar luister vooral naar jezelf en naar je hart. Leer leven in het moment. Alles wat je nodig hebt is er. Heb plezier en heb (jezelf) lief! 

Liefs Nancy

Neem contact op

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles