Monique Voncken

Monique Voncken

Certificering: Poweryoga opleiding in montfoort. Ashtanga yoga teacher training 200u in opleiding sinds 2015
Lessen: Easy Flow Yoga, MeditatieAshtanga Yoga Led Class
Locatie: Yogaplace Sittard
Lesdagen: zie lesrooster


Op zoek naar de stilte
Ik ben altijd op zoek naar de stilte tussen de geluiden, naar rust, naar eigen kracht en concentratie. Rust vind ik niet in bewegingloosheid, maar eerder in actie! In yoga vind ik die rust, door de volledige concentratie in de beweging, waardoor het denken verdwijnt. Zo kan ik volledig aanwezig zijn in het NU. In actie! Dat is ook mij motivatie geweest om de Power Yoga opleiding bij Tonnie Goes en de Ashtanga Teacher Training in Eindhoven te volgen.

Stilte brengt heling en inzicht
Behalve in yoga vind ik ook in meditatie mijn uitdaging. Hierin vind ik diepe rust, heling van lichaam en geest. De stilte van het mediteren brengt mij antwoorden op mijn zoektocht naar de zin van mijn bestaan. Meditatie brengt mij inzicht in het waarom van de dingen die gebeuren in mijn leven en leren mij ze te accepteren zoals ze gebeuren.

Samen genieten van rust en actie
Aan mijn studenten wil ik meegeven hoe meditatie inzichten kunnen ontstaan uit die volledige concentratie van yoga en de stilte. Dat plezier van de rust in je hoofd en de actie in je lijf, dat is zó fijn!

Neem contact op

Share the love!

Gratis Proefles