Monique Vermeulen

Monique Vermeulen

Certificering: Ashtanga Yoga Teacher Training Eindhoven
Lessen: Ashtanga Yoga Led Class, Ashtanga Mysore Style
Locatie: Yogaplace Maastricht
Lesdagen: zie lesrooster

Dans en yoga
Vanuit het beoefenen van verschillende dansstijlen ( o.a. Oriëntaals en Flamenco) ben ik altijd al gefascineerd geweest door de manier waarop het lichaam functioneert . En in de relatie tussen lichaam en geest. Van daaruit is yoga op mijn pad gekomen , en kreeg op een natuurlijke manier een steeds belangrijker rol in mijn leven .

Lesgeven en yogamassage
Ik werd gevraagd om les te geven en ben in 2010 een opleiding Poweryoga-, en Flow in Breda gaan volgen . Daarnaast heb ik de nodige workshops en teachertrainingen gevolgd en doe ik veel selfpractice.
Vanuit het lesgeven is de ontwikkeling verder gegroeid en werd mijn nieuwsgierigheid richting de Thaise yogamassage getrokken . Toen ik daar eenmaal mee in aanraking kwam, bleek dat voor mij heel dicht te liggen bij het lesgeven en inmiddels ben ik preventief masseur in de Thaise massage en in opleiding tot massagetherapeut. Lesgeven en yogamassages geven is voor mij een combinatie die elkaar op een natuurlijke manier aanvult en verrijkt.
In mijn lessen staan ademhaling, flow, meditatie door beweging, creativiteit , verbinding tussen lichaam en geest centraal. Vanuit lichtheid contact maken met je kern, energie laten stromen , optimale aandacht aan jezelf geven waardoor het beoefenen van yoga een belangrijke bijdrage levert aan een gezonde leefstijl.

Neem contact op

Share the love!

Gratis Proefles