Mirte van den Heuvel

 
Certificering: Yogaplace Intensieve Docenten opleiding, 2018, RYT 200 Hour
Locatie: Yogaplace Sittard
Lesdagen: zie lesrooster 
 

Yoga…en toen ging er een wereld voor me open….

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met yoga. Ik zat in een periode in mijn leven dat bekend staat als een “is het dit?- periode”. Ik ging op onderzoek uit en kwam onder andere in contact met Reiki. Ik ontdekte dat er zoveel meer mogelijk was met je lichaam, dan dat ik eerder ervaren had. Via een aanbieding kwam ik terecht bij Yogaplace. Mijn toenmalige docent nam me stapje voor stapje het yogapad op. Het mooie was dat er altijd “de yoga” was, ondanks dat het leven niet zonder slag of stoot verliep. Ondanks deze stabiele factor kon ik hier vooral heel veel van leren en groeien als persoon zelf.

In januari 2018 heb ik besloten om de yogaplace docentenopleiding te volgen van Manon Simonis en Anouk Prop. In deze intensieve periode heb vooral mijn aandacht gericht op persoonlijke groei. En het mooie was dat ik ontdekte dat yoga zoveel meer is dan op je mat staan. Hierdoor viel voor mij een puzzelstukje dat alles yoga is. Dat yoga ook vooral naast je mat gebeurt. Het gaf mij al eerder kracht en liefde, alleen wist ik toen niet waar het vandaan kwam. Nu weet ik dat yoga voor iedereen een hele mooie manier is om te groeien, je een mooier mens te maken, maar vooral ook om liefdevoller in het leven te staan. Liefdevol naar jezelf, maar ook naar alles en iedereen om je heen.

We chanten niet voor niets na een intensieve yogales: Lokaha samastah sukhino Bhavanatu. Dat staat voor “mogen alle wezens gelukkig en vrij zijn”. En dat gun ik jou ook. En het mooie is als we dat samen kunnen doen. En dat start op de mat… Ik zie je graag…  

neem contact op

Share the love!

Gratis Proefles