Marly van der Spoel

Marly van der Spoel

Certificering: docentenopleiding YOL, yogascholing bij IYS Utrecht. Bijscholingen bij Unide, Samsara en Helen Purperhart; erkend door Yogaleerkrachten Nederland
Lessen: Easy Flow Yoga
Locatie: Yogaplace Urmond
Lesdagen: Lesrooster

Voor mij is yoga al zolang ik me kan herinneren, mijn manier van in het leven staan en dat is gelijk ook juist het mooie want yoga heeft me geleerd in iedere situatie te staan voor wie ik ben en mijn talenten te leven. Op jonge leeftijd ben ik geraakt door yoga en yoga blijft me raken, steeds opnieuw blijf ik ontdekken en me verwonderen.
Gefascineerd door alles wat te maken had met  adem en beweging, lichaam en geest ben ik een Intensieve Yoga Scholing gaan volgen en daarnaast een opleiding tot therapeut Reichiaans Lichaamswerk, adem- en emotionele therapie.
Na mijn opleiding tot Yoga docent heb ik  diverse bijscholingen en cursussen gevolgd, o.a. yoga voor zwangeren, kinderyoga, yoga voor ouderen en Tibetaanse yoga.
Naast mijn grote passie yoga, heb ik nog twee passies en dat is enerzijds alles wat met  lekkere en bijzondere gezonde voeding te maken heeft en anderzijds is er de creativiteit die ik als beeldend kunstenaar steeds kan cultiveren.
Yoga is mijn manier van leven, ik zie yoga en mijn creativiteit als een gave waarvoor ik dankbaar ben. Mijn weg om het leven tot kunst te verheffen, levenskunst en dit met enthousiasme uit te dragen. 

Neem contact op

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles