Manu Giaccone

 

Manú Giaccone

Certificering: Ashtanga yoga teacher training with Linda Munro en Gerard Disse in Paris 200uur & Critical aligment opleiding & volgt in 2015 zwangerschapsyoga opleiding
Lessen: privé-les actieve zwangerschapsyoga, Ashtanga Mysore style, Alignment yoga from inside, Ashtanga Yoga Led Class, Bedrijfsyoga, Ondersteuning FysiotherapiePrivé Yogalessen
Locatie: Yogaplace Maastricht en op locatie bij diverse bedrijven
Lesdagen: zie lesrooster

Geraakt door acceptatie en liefde
Manon Simonis en Yogaplace hebben mij geleerd dat yoga gebracht vanuit rust, ontspanning en persoonlijke aandacht leidt tot een gevoel van geaccepteerd en graag gezien worden. Voordat ik Manon ontmoette, dacht ik dat yoga een kwestie was van hard werken, beheersing, kennis en zelfstandigheid. Het is zo’n verademing om hier volledig mijzelf te kunnen zijn!

Mens sana in corpore sano
Vanuit mijn jeugd heb ik het motto ‘Mens sana in corpore sano’ meegekregen. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Ook nu leef ik hiernaar. Naast mijn studie en werk heb ik altijd gesport, van klimmen en karate tot tai chi chuan en yoga. Ik deed er van alles aan om de rugklachten die ik overhield aan een ongeluk en statische werkzaamheden op te lossen met sporten. Aan yoga heb ik echt mijn hart verloren. Eerst als manier om mijn energie en enthousiasme te beheersen, nu veel meer als complete levensstijl.

Yoga is ook leren accepteren en relativeren
Sinds 2003 mag ik mijn enthousiasme voor yoga ook doorgeven in mijn eigen lessen. Ik volgde de Ashtanga Vinyasa Yoga bij ITT in Parijs, leerde Zwangerschap Yoga bij TT in Eindhoven en Critical Alignment Yoga in Amsterdam en volg nu nog een aanvullende opleiding zwangerschapsyoga. Mijn eigen zwangerschap heeft aan mijn lessen en eigen dagelijkse practice een nieuwe dimensie van accepteren en relativeren gegeven. Yoga betekent voor mij samen met mijn leerlingen op weg zijn en tegelijkertijd samenkomen. Afstemmen op lichamelijk zelfbewustzijn, in de flow dingen kunnen loslaten, terwijl de ademhaling weer alles bij elkaar doet komen.

Neem contact op

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles