Lois Kortstee

Lois Kortstee

Certificering: RYT200
Lessen: Yin Yoga
Locatie: Yogaplace Maastricht
Lesdagen: zie lesrooster

Op zoek naar verdieping

In 2013 maakte ik kennis met yoga, al vanaf mijn jeugd ben ik heel sportief, veel in de sportschool, jarenlang aerobics lessen gegeven... Per toeval stapte ik een yoga les binnen. Het voelde als thuiskomen, het ontbrekende stukje in mijn puzzel. Toen ik voelde wat yoga voor mij deed, wilde ik deze passie met andere delen en wat voelt dat fijn. Nu ben ik gecertificeerd +300 hrs. (Sarah Powers, insight yoga, Johan Noorloos yin yoga) en geef ik yin, easy flow, en hot yoga les.

Yoga is voor mij een cadeautje, een manier om mezelf beter te leren kennen, te focussen, patronen te herkennen en m`n grenzen op te zoeken. Yoga laat me elke dag weer het verschil laat zien tussen rust en onrust, hard en zacht, gespannen en ontspannen, star en flexibel, twijfel en vertrouwen, loslaten en vasthouden, stilstaan en rennen, Yoga leert me deze gevoelens te herkennen en daarin balans te vinden.

Thema`s die je in mijn lessen tegen zal komen zijn balans en evenwicht, grenzen, je lichaam ervaren, inspanning en ontspanning.

Wat maakt me blij naast yoga?  De zon op m`n huid, een goed glas wijn en mensen om me heen.

Neem contact op

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles