Linda Franssen

 

Certificering: 200HR YP Docentenoppleiding 
Lessen: Easy flow yoga
Locatie: Yogaplace Sittard
Lesdagen: zie lesrooster

 

Tien jaar geleden tijdens een mindfulness training, ontdekte ik dat yoga voor mij dé manier is om vanuit de drukte in m’n hoofd terug te kunnen komen in m’n lichaam en in het moment. Vanaf die dag is de yogapractice onderdeel van mijn leven geworden. Drie, vier keer per week rolde ik trouw mijn matje uit om daarna weer die helderheid en verlichting te kunnen voelen.

Na een aantal jaren kreeg ik behoefte aan meer. Ik was benieuwd hoe het eigenlijk zat met de gedachte achter de houdingen die mij zo goed lieten voelen. Ik zocht verdieping, wilde meer weten over de herkomst, de traditie en de filosofie. Echter, ik wist ook zeker dat ik geen docente wilde worden. Het heeft daarom nog een hele tijd geduurd voordat ik eind 2020 de beslissing nam om de yoga docentenopleiding bij Yogaplace te gaan volgen. Nog steeds met het idee dat ik geen docente wilde worden, maar alleen mijn kennis over yoga wilde verdiepen en verbreden.

Een half jaar later schreef ik in de conclusie van mijn eindverslag ‘ik kan me niet voorstellen dat ik geen les ga geven’. Tijdens het lesgeven voor de opdrachten van de opleiding had ik ervaren hoe waardevol het is om yoga te mogen delen met anderen en ik kon niet wachten om hiermee te beginnen.

Het mooie aan yoga vind ik dat het toegankelijk is voor iedereen en dat het op ieder niveau beoefend kan worden, of je nu op zoek bent naar een gezond en flexibel lichaam, rust in je hoofd, spiritualiteit of een totale levenswijze. Iedereen kan yoga beoefenen, overal. Voor mij voelt yoga als thuiskomen. Het geeft me houvast en richting in het leven. Iedere dag leer ik weer meer en ik omarm de nieuwe kennis en inzichten.

Mijn naam is Linda. Ik woon met mijn partner Maurice in Maastricht. Onze zoon Jesse van 20, woont sinds kort in Delft. Ik heb altijd in de reiswereld gewerkt, maar sinds een aantal jaren vind je mij achter de receptie van een sportschool in Maastricht. Ik houd van gezelligheid, samen wandelen, eten en drinken met familie en vrienden, maar ik ben ook heel graag alleen. Verder voel ik me gezegend en dankbaar als ik onderweg ben, waar dan ook, ik word erg blij van muziek en dansen, en ik kom helemaal tot rust in de sauna.

Ik kijk ernaar uit om mijn yoga ervaring en kennis te kunnen delen en jullie te mogen ontmoeten in een van mijn lessen.

Namasté

Neem contact op

Share the love!

Gratis Proefles