Lachenta Leijendeckers

Jezelf zijn is meer dan goed! Weer in contact komen met je eigen kracht, jezelf en je leven helen.

Op jonge leeftijd kwam ik er ’alleen’ voor te staan. In deze periode kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga en reiki. Al ervaarde ik de rust, maar de ontspanning, de volledige overtuiging, was er nog niet. In mijn vroege levensjaren was ik overtuigd dat hard werken nodig was om je doelen te bereiken.

Om mijn leven weer te helen, koos ik voor werk in de sport en dans. Dit bracht mij vreugde en plezier! Het vraagt fysiek echter erg veel om altijd te willen presteren. Het bracht lichamelijke vermoeidheidsklachten en geestelijke onrust. Dit was dan ook het punt waar ik weer verdieping ging zoeken in yoga. Met heel veel geduld ben ik steeds meer gaan verzachten, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Heling keerde terug, weliswaar met kleine stapjes. Zoals elke dag een nieuw begin voor mij is geworden, zo was ook het steeds opnieuw op mijn yogamat te stappen, al was het 1 minuut. 

Elke dag opnieuw, werd ik liefdevoller naar mezelf: tevreden waar ik sta en wie ik ben. Hoe mijn leven, mijn lichaam, elke dag meer heling brengt. De balans voor mij ligt in Ashtanga yoga en Yin yoga. Beiden yogavormen vullen elkaar aan: de discipline en toewijding van Ashtanga als terug vanuit de zachtheid te zijn in Yin. Ontspannen tijdens inspanning, minder doen en meer bereiken.

Vanuit deze ervaringen ben ik ervan overtuigd dat yoga als levensstijl jouw leven positief kan beïnvloeden en helen. Spelenderwijs neem ik je stap voor stap mee, je leven positief te beïnvloeden en te verzachten, groeien in jouw schaduwkanten. 

Geduld, discipline en liefde vraag ik aan jou: kom ervaren, ontspan en laat los!

neem contact op

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles