Ivo Bleylevens

Ivo Bleylevens

Certificering: RYT200
Lessen: Vinyasa Flow YogaYin Yoga
Locatie: Yogaplace Maastricht
Lesdagen: zie lesrooster

Yoga bracht balans in mijn leven
Met een drukke studie en later werk begon mijn zoektocht naar balans in mijn leven in 2002. Door Hatha Yoga ontdekte ik destijds de ontbrekende verbinding tussen lichaam en ziel en leerde ik luisteren naar mijn eigen lichaam. Door deze yogavorm regelmatig te beoefenen samen met meditatie en het toepassen van Mindfulness-technieken werd ik mij bewust van deze verbinding en kreeg ik ook steeds meer bewustzijn in het dagelijkse leven "off-the-mat". Dit kwam echter pas echt in een stroomversnelling na een eerste bezoek aan Yogaplace in 2011.

Persoonlijke transformatie door yoga
Ik maakte voor het eerst kennis met Yogaplace tijdens een achtweekse meditatiecursus. Al snel kreeg ik ook interesse in de Ashtanga- en Vinyasa-varianten van yoga. Vanaf die tijd heb ik mijn practice verdiept en ben ik yoga verder gaan bestuderen, via teacher trainings, workshops en immersions van o.a. David Lurey en Miriam Wagner (Yin/Yang/Vinyasa/Bhakti yoga, 500u), Clayton Horton en Petri Raisanen (Ashtanga yoga), Shiva Rea en Simon Parc (Prana Flow yoga), aangevuld met Krishnataki en David Lutt (Thai yoga massage). Deze ontdekkingstocht was een persoonlijke transformatie en heeft geleid tot een levensstijl met vergroot bewustzijn van eigen lijf, gezondheid en spiritualiteit. Ook bracht het mij een fijnere interactie met de buitenwereld, de medemens en de natuur. Eén ding is zeker: ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Mag ik je inspireren met mijn yogalessen?
Sinds 2015 heb ik ook de kracht ontdekt van Yin Yoga. Niet alleen door dynamische yogavormen, maar ook door rustige, meditatieve Yin Yoga, die werkt op de dieper liggende weefsels, is het mogelijk om op een ander niveau de verbinding te ervaren tussen geest, lichaam en ziel. Met mijn kennis van de yin trainingen (José de Groot 100u, Miriam Wagner, Ingrid Groot 200u) en andere ervaringen die ik door de jaren heen heb opgedaan, wil ik je laten ervaren hoe het is om met deze yogavorm even afstand te nemen van je dagelijkse, vaak drukke, leven en terug bij je eigen thuis te komen. Ik hoop dat je deze kennis en ervaring mee naar huis neemt en ook gaat toepassen in je dagelijkse leven. In mijn lessen wil ik je bovendien graag in aanraking brengen met de inspiratie van mijn Bhakti Yoga-leraren en mijn liefde voor spirituele en devotionele muziek en krachtige mantra's.

Kom graag kennismaken en voel je welkom in één van mijn lessen bij Yogaplace!

Neem contact op

Share the love!

Gratis Proefles