Floor Schmeitz

 

 

 

Lessen:Yoga Nidra
Locatie: Yogaplace Sittard, Yogaplace Maastricht, Yogaplace Urmond
Lesdagen: zie lesrooster

Goa 2005: samen met een aantal anderen zaten we op onze yoga mat in het gras. Het uitzicht was fenomenaal: het strand en de kustlijn, af en toe onderbroken door een palmboom. 

ˮBreatheˮ, klonk de warme stem van onze teacher. Ik genoot met volle teugen van de beweging, de omgeving en de geuren.  

Sinds mijn yoga-ervaring in Goa maakte ik telkens opnieuw kennis met yoga studios, teachers en verschillende vormen.  Maar een structurele practice werd het eigenlijk nooit. Ondanks dat het elke keer voelde als thuiskomen. 

In 2015 veranderde mijn leven door de geboorte van mijn dochter. Sindsdien staat er 1 vraag centraal: hoe vind ik als drukke, werkende mama balans? Dit resulteerde in een reis vol ontdekkingen en uitdagingen.

De herinnering aan Goa kwam weer bovendrijven. Ik startte met een beginnerscursus bij Yogaplace. Daarna stroomde ik door naar de Ashtanga led class en dit voelde meteen goed. Mijn leven werd steeds hectischer maar het yogablok bleef gereserveerd in mijn agenda. Elke week verheugde ik me op de practice. Geleidelijk aan rolde ik ook thuis steeds vaker de mat uit.

Bij toeval ontdekte ik Yoga Nidra en was meteen verkocht. In deze moderne tijd kunnen we allemaal wat extra ontspanning gebruiken. Maar het bracht me veel meer dan ik verwacht had. Ik leerde mezelf beter kennen, ontdekte de kracht van energie, het zelfhelende vermogen van het lichaam. Het voelde bijna als een stukje magie. Sindsdien hou ik me dagelijks bezig met het ontdekken en verdiepen van deze eeuwenoude yoga practice.

Met veel plezier probeer ik deze ervaring met zoveel mogelijk mensen te delen. Kom dus vooral een keer ervaren wat Yoga Nidra voor jou kan betekenen. 

Mijn andere passies zijn creativiteit en innovatie. Deze komen tot uiting in fotografie en digitale promotie activiteiten. In de zomer kun je me ook vaak op de Maasplassen vinden op mijn SUP board. Vaak deel ik mijn favoriete momenten op Instagram dus daar kun je mijn reis volgen.

Neem contact op

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles