Eveline Smeets

Experienced Registered Yogateacher Certificering: E-RYT 200 Yoga Alliance

Lessen: Yogaplace AcademyAshtanga LED Class, Ashtanga Mysore, Mindfulness & Meditatie, Easy flow, HIIT & Yoga
Locatie: Yogaplace Sittard & Online live stream
Lesdagen: Lesrooster

 

Ont-wikkel je Zelf 

Het mooie van Yoga is dat het jou altijd en op ieder moment voorziet van precies datgene wat je nodig hebt. In iedere levensfase zijn er vruchten te plukken van deze bijzondere en eeuwenoude traditie. Met welk doel je ook op de mat stapt. Verminderen fysieke klachten, mentale vermoeidheid doorbreken, rust en ontspanning vinden, flexibiliteit verbeteren of spirituele ontwikkeling. De yoga shala is een plek voor allemaal. Een plek waar alles mag zijn en je thuis mag komen bij jezelf.

In mijn visie ont-wikkel je jezelf door yoga terug naar de diepere essentie van jezelf. Laagje voor laagje op je eigen manier en tempo brengt de practice van yoga je dichter bij je kern. Een zuivere en pure connectie met jezelf zorgt vervolgens voor een transformatie in heel je levenswijze en de manier waarop je naar de wereld kijkt.

De puzzelstukken

In 2015 heb ik mijn Bachelor afgerond aan Fontys Univeristy of Applied Sciences in Sport Studies. Deze opleiding heeft mij een prachitge basis aan kennis gegeven over het menselijk lichaam en het bevorderen van een gezonde levensstijl vanuit het medische perspectief. 
Eenmaal in het werkveld bij o.a.revalitatie klinieken en diverse andere aanbieders van leefstijlinterventies begon persoonlijke ontwikkeling bij mij een steeds groter gebied van interesse te krijgen.

Naast het bereiken van fysieke doelen ging ook het licht schijnen op de persoon achter het doel of het behandelplan. Parallel aan mijn eigen proces hierin ben ik verschillende specialisatie opleidingen gaan volgen. Een opleiding tot Yogadocent, Neuro-linguistic Programming en Mental Coach zorgden ervoor dat puzzelstukjes in elkaar vielen en het holistische geheel van het menselijk wezen steeeds duidelijker zichtbaar werdt.

Inmiddels ben ik sinds 2017 werkzaam als Yoga docent- en therapeute. Naast het verzorgen van yogales opleidingen en trainingen werk ik ook wekelijks als bewegingsdeskunidge op het gebied van burn-out herstel & preventie. Vanuit mijn avontuurlijke en nieuwschierige aard blijf ik mij continue doorontwikkelen door het volgen van nieuwe cursussen of bijscholingen binnen de yoga en welzijnssector. 

De spiegel van jezelf

De hele realiteit die wij zien in de wereld om ons heen is een reflectie van onszelf. Iedere interactie die je hebt met een persoon of de natuur is tegenlijkertijd ook een spiegel van jezelf. Door een groeiend bewustzijn van deze verbinding tussen jou en de wereld om je heen krijg je de mogelijkheid om vrijheid, liefde en authenticiteit toe te laten. En je te openen voor de ontelbare wonderen van dit leven. 
Ik zie het als mij missie om de kracht van yoga door te geven. Dit doe ik vanuit liefde, openheid en compassie voor jou proces. Zodat ook jouw innerlijke kracht in alle veiligheid mag opbloeien. 
Daarnaast zal ik ook altijd inzetten op Yoga als levensstijl. Deze yoga mindset is de spiegel die te zien is in het denken en doen in alledaagse handelingen. Daar waar je de yoga practice van de mat af meeneemt in je dagelijkse leven is waar je daadwerkelijk ''thuis'' komt in ieder moment. 

 

Meer weten over Eveline?

 

 

Lesrooster    Docentenopleidingen

Share the love!

Gratis Proefles