Eva du Bois

Eva du Bois

Certificering: RYT 200 van Yoga Alliance, geregistreerd Hypnobirthing® cursusleidster
Lessen: Ashtanga Yoga Led Class (all levels), Easy Flow Yoga, Actieve Zwangerschapsyoga
Locatie: Yogaplace Maastricht
Lesdagen: Lesrooster

Hier en nu aanwezig zijn
In mijn lessen staat het aanwezig zijn in het hier en nu voorop. Zo kun je met aandacht en liefde je grenzen verkennen en leren luisteren naar je eigen lichaam. Zelfontdekking is een uitdaging en ik motiveer mensen graag om het volle uit hun yoga practice en het leven te halen.

Yoga gaf mij nieuwe kracht
Door een ingrijpende gebeurtenis in mijn jeugd had ik het gevoel dat de aarde onder mij vandaan viel. Tien rusteloze jaren later kwam yoga op mijn pad. Ik voelde dat ik mentaal sterker zou worden, als ik mij fysiek weer beter zou voelen. Daarom begon ik met het volgen van Ashtanga Yogalessen bij Yogaplace. Op mijn matje vond ik diep in mijzelf, waar ik al zo lang naar op zoek was buiten mijzelf. Dankzij yoga werd ik weer innerlijk sterk en rustig en voelde ik dat ik weer grond kreeg onder mijn voeten. Inmiddels is yoga voor mij uitgegroeid tot een levensstijl. Ik kan iedereen die toe is aan eenheid, gezondheid en kracht, van harte aanbevelen om met yoga te starten.

Delen van de persoonlijke en liefdevolle benadering
Toen ik zelf met de yogalessen startte bij Yogaplace, voelde ik mij enorm gesteund door de persoonlijke en liefdevolle benadering. In de afgelopen jaren heb ik diverse yogaopleidingen gevolgd, waardoor ik deze houding nu ook in mijn eigen lessen kan overdragen.

Gecertificeerd in ashtanga yoga, zwangerschapsyoga en hypnobirthing
In 2010 heb ik de Intensive Teacher Training voor Ashtanga Yoga afgerond (RYT 200, gecertificeerd yogaleraar bij de Yoga Alliance). Eind dit jaar rond ik mijn opleiding zwangerschapsyoga af. Ook volg ik geregeld workshops bij bekende yogaleraren, zoals onder andere Petri Raisanen, Eddie Stern en Luke Jordan. In 2011 ben ik naar Mysore in India afgereisd om te leren van R Sharath Jois.

Naast de Ashtanga Yoga Led Class geef ik ook Actieve Zwangerschapsyoga en begeleid ik koppels in de zwangerschapscursus HypnoBirthing® Ik ben daarvoor geregistreerd cursusleidster bij de Nederlandse Vereniging van Hypnobirthing cursusleiders.

Neem contact op

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles