Brian Valberg

 

Certificering: RYT 200 Yoga Alliance
Lessen: Ashtanga Led, Ashtanga Mysore style, Vinyasa Flow
Locatie: Yogaplace Sittard & Maastricht
Lesdagen: zie lesrooster

 

Vertrouwen in yoga
Na een maand Ashtanga Yoga-lessen kreeg ik vertrouwen in yoga. Het werd iets vanzelfsprekends in mijn drukke werkweek. Mijn intentie was én is nog altijd: aanwezig zijn op mijn yogamat, de rest volgt vanzelf. Ik onderga de practice zonder er veel over na te denken. Doen en ervaren is voldoende, de resultaten komen vanzelf en gaan in je systeem zitten.

 

Meditatie in beweging
Tijdens mijn opleiding bij de Nieuwe Yoga School, onder leiding van Johan Noorloos, heb ik yoga nog meer leren ervaren als meditatie in beweging: bewust bewegen op het ritme van je ademhaling. Op elk moment observeren wat je denkt én wat je voelt. Hierdoor stap ik niet alleen bewuster op de yogamat, maar sta ik ook bewuster in het leven. Dit is fantastisch!

 

Zelfreflectie
Nieuwsgierig als ik ben, vind ik het interessant om te onderzoeken wat ik ervaar op de yogamat.
Deze ervaring neem ik mee in mijn dagelijkse leven en hier trek ik een les uit. Die zelfreflectie is voor mij hèt extra cadeau dat ik elke keer ontvang als ik mijn practice doe. Dit heeft me geleerd gelijkmoedigheid, wilskracht en compassie te ontwikkelen.

 

Wat yoga voor jou kan zijn
Ik maak yoga toegankelijk en benaderbaar voor iedereen. Mijn lessen zul je ervaren als pragmatisch, altijd dynamisch en met een gulle glimlach. Precies zoals ook ik in het leven sta. Ik help je te ontdekken wat yoga voor jou kan zijn. Kom naar mijn les met alleen die kleine intentie: aanwezig zijn op jouw yogamat. Je zult, net als mij, ervaren dat de rest ook bij jou vanzelf komt.

neem contact op

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles