Adriaan Visscher

 

 

Certificering: AYA  Ashtanga-Yoga-Association | Germany 
Lessen:  Ashtanga Mysore styleAshtanga Yoga Led Class
Locatie: Yogaplace Maastricht en Sittard

In 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met Yoga. Het begon met Kundalini-Yoga en later de 5 Tibetanen. Het gaf mij kracht en vitaliteit. Dan kwam in 2015 Ashtanga-Yoga in beeld, bij mij net over de grens in Aachen. Ik begon daar een wekelijkse ledclass en al gauw merkte ik dat deze yogavorm bij mij paste.

Via deze studio hoorde ik van een Ashtanga-Yoga-Teachertraining in Köln van Beate Guttandin, een oud-studente van Sri K.Pattabhi Jois. Ik waagde de sprong en begon deze 3-jarige opleiding in maart 2016. Al gauw voelde ik dat dit een goede keuze was en tevens dwong het mij een discipline aan de dag te leggen, wat mij alleen maar ten goede zou komen.

Het bracht een proces van fysieke -en mentale verandering, niet alleen door de asana-practise. Naarmate de opleiding vorderde, raakte ik steeds meer geïnteresseerd en overtuigd van de Science of Yoga. Het doet mij heel goed en helpt mij beter om te kunnen gaan met het leven van alledag. Voor mij is er geen weg meer terug.

Met de daily practise is het voor mij zoeken naar de juiste balans. Het confronteert mij altijd weer met mijzelf op dat moment, heel leerzaam iedere dag weer.

Ik ben verheugd voor Yogaplace te mogen lesgeven en mijn wens is een bijdrage te kunnen leveren aan dat meer en meer mensen Yoga ontdekken want Yoga verbindt!

neem contact op

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles