Nicole Escher

 

Certificering: 200HR YP Docentenoppleiding 
Lessen: Ashtanga led, Easy Flow
Locatie: Yogaplace Sittard
Lesdagen: zie lesrooster

 

Hallo mijn naam is Nicole en ik woon samen met mijn partner en dochter in Sittard. In mijn vrije tijd bak ik graag taarten en vlaai. Ook geniet ik van lange wandelingen door de natuur met dochter, man en onze 2 honden.  

Voor de geboorte van ons meisje sportte ik veel: dansen, aerobics, steps etc.. Na de geboorte lukte dit lichamelijk niet meer. 

Daar Yogaplace bij mij om de hoek lag besloot ik daar een proefles Ashtanga led te doen. Ik vond het vanaf de eerste les geweldig. In eerste instantie was het vooral de fysieke uitdaging die mij aantrok. Echter merkte ik al snel dat de structuur en de routine mij ook rust gaven in mijn hoofd. Vanuit de led lessen ging ik deelnemen aan de dagelijkse Mysore practice. Iedere dag op mijn mat. Ik werd zowel lichamelijk als ook mentaal  sterker.  

En zo is het Ashtanga vuurtje bij mij aangewakkerd. Tijdens stressvolle momenten als bv een eindeloos durende verbouwing kon ik altijd vluchten naar mijn matje en mijn docent om daar tot rust te komen en weer op te laden. Toen zich voor mij de gelegenheid voor deed om de docentenopleiding te volgen hoefde ik niet lang te twijfelen. Los van het docentschap is dit een hele mooie verdieping in mijn leven. Hier ben ik steeds dichter bij mijzelf mogen komen en heb ik ook de zachtheid van de Ashtanga yoga mogen ervaren.   

Ik hoop dat ik het Ashtanga vuurtje aan heel veel mensen door mag geven, zoals ik het van mijn docenten heb doorgekregen.  

Neem contact op

Share the love!

Gratis Proefles