Marieke Vliegen

 

Marieke Vliegen

Certificering: 200 hours Ashtanga Vinyasa Yoga & 300 hours Yin Yoga
Lessen: Yin Yoga, Students Yoga
Locatie: Yogaplace Maastricht
Lesdagen: zie lesrooster

Marieke zette haar eerste stappen op de mat bij Yogaplace in 2011. De poweryogalessen van Anouk waren een ware verademing in het aangaan van de verbinding tussen lichaam en geest. Haar nieuwsgierigheid was gewekt en ze begon de verschillende lesstijlen bij verschillende leraressen te ontdekken. Dit alles smaakte naar meer.

Ze besloot huis en haard te verlaten om 2014 in te luiden in Thailand met een 200 hours Ashtanga Vinyasa teacher training. Aansluitend heeft ze les gegeven in een studio in Cambodja aan zowel expats als de Cambodjaanse gemeenschap. Nu ze ook een 100 hours Yin teacher training heeft afgerond, was het tijd om terug te keren naar waar het allemaal begon en zal ze de komende maanden de lessen van Anouk vervangen, die als ambassadrice voor Yoga gives Back naar India vertrekt.  

Ze vind het erg bijzonder om in de studio waar ze als student is begonnen nu zelf les te geven en ervaart het keer op keer prettig om de studenten van Yogaplace te begeleiden op hun ontdekkingstocht naar de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Uit het hoofd en in je lijf, daar waar de bron van innerlijke kracht voor je klaar ligt. 

Yoga zie ik verder als mooie aanvulling in mijn werk als pedagoge. Dat ik ook daar, cliënten kan ondersteunen met de verbindende kracht van yoga. 

Neem contact op

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles