Daphne van der Loo

Certificering: 100HR Yin Yoga 
Lessen: Yin yoga, Easy Flow
Locatie: Yogaplace Sittard
Lesdagen: zie lesrooster

12 jaar geleden stapte ik voor het eerst een yogastudio binnen en wel bij Yogaplace in Sittard. Op dat moment nog geen idee wat yoga voor mij zou gaan betekenen. De eerste lessen vond ik zwaar, maar er was 'iets' dat mij steeds weer naar de yogales toe trok. In de jaren die daarop volgde heb ik soms meer en soms minder gepracticed, maar uiteindelijk kom ik altijd bij yoga terug.

Pas de laatste jaren, nadat ik ben begonnen met de verdieping door onder meer de opleidingen, ben ik er langzaam achter wat dat 'iets' dan is. Yoga betekent voor mij stilstaan, komen tot verstilling in mijn hoofd en voelen. Vooral het voelen is iets dat ik lange tijd niet had gedaan. Voelen bij wat ik nodig heb, voelen waar mijn grenzen liggen, voelen hoe ik kan groeien en alles aankan wat zich presenteert op mijn pad. Door yoga ben ik gaan ervaren dat alle innerlijke wijsheid al in mij zit, als ik maar de tijd neem om te luisteren, stil te staan en te voelen. Deze ervaring gaat verder dan het moment op de mat. Door regelmatig te beoefenen heb ik ervaren dat yoga een manier van leven wordt. 

In mijn lessen wil ik graag deze ervaring doorgeven. Durf stil te staan en een moment te nemen voor jezelf. Durf jezelf toe te staan om te voelen! 

Neem contact op

Share the love!

Gratis Proefles