Chantal Leenders

Certificering: Yogaplace Intensieve Docenten opleiding, RYT 200 Yoga Alliance

Lessen: Yogaplace AcademyAshtanga led classes & Ashtanga Yoga Mysore Style, Yin Yoga, Yoga Nidra 
Locatie: Yogaplace Maastricht, Sittard en Urmond
Lesdagen: zie lesrooster

 

Yoga kwam op mijn pad door mijn broertje, die me via een actie een jaarabonnement bij Yogaplace cadeau had gedaan. Een jaar lang geproefd en genoten van een fijne practice, shala en studio. We waren destijds allebei nog druk met vele andere dingen en waarschijnlijk omdat we er allebei nog niet aan toe waren hebben we het abonnement destijds niet verlengd.

Maar dan komt er een tijd dat je er wel aan toe bent en toen was Yogaplace natuurlijk dé plaats om naartoe terug te keren. Ik wist, nu ben ik klaar voor wat zij bieden en dieper te ervaren waar in toen van had geproefd. Het zaadje dat destijds was geplant, mocht nu water krijgen om het uit te laten komen. ;)

Al snel koos ik ervoor om het in één keer goed aan te pakken zodat ik het niet meer los zou laten. Ik wilde natuurlijk mijn eigen practice verdiepen, maar hoe leuk zou het zijn als je het in de toekomst ook zou kunnen overbrengen op anderen. De inschrijving voor de 200 uur Intensieve Yoga Docentenopleiding was definitief. 

In een flow van opleiding, practice en levenstijl vond ik alles heel erg interessant en dat vind ik nog steeds. Het is echt terugkomen bij jezelf! Een cadeautje dat onbetaalbaar is. Ik ben nog lang niet klaar en hoop me in de toekomst nog veel verder te mogen ontwikkelen op het gebied van Yoga. 

Ook maakte ik afgelopen jaar al een onvergetelijke Yogareis. Samen met 3 medestudenten van de yogaopleiding en 3 vrienden namen we deel aan een workshop van Sharathji in Portugal, waar we iedere ochtend een full led class deden samen met honderden anderen.

Je kunt je wel voorstellen wat dat voor een energie met zich mee brengt. 

Sharathji ontmoeten, ervaren en ‘leren kennen’  is natuurlijk al een hele belevenis op zich, wat een magische man met alleen maar goede energie.

De rest van de vakantie was ongedwongen en alleen maar genieten, vakantie zoals vakantie hoort te zijn. 

-- Let me be the teacher to open the door, you enter by yourself -- 

 

Neem contact op    Yogaplace Academy

Share the love!

Gratis Proefles