Ben van Haasen

 

Certificering: RYT200 Yogaplace docentenopeleiding
Locatie: Yogaplace Maastricht
Lesdagen: zie lesrooster

 

Hallo, mijn naam is Ben van Haasen, ik heb 3 zonen en ben van nature sportief. In mijn jonge jaren heb ik veel geturnd en ben daarnaast tot op heden een bedreven sportklimmer.

Aanvankelijk beoefende ik Yoga op een recreatief nivo naast mijn ander sporten en baan als zelfstandig ondernemer. Het voelt voor mij niet alsof ik Yoga ontdekte maar alsof Yoga mij ontdekte! Toen ik me ooit naar Yogaplace begaf bleek de reguliere sessie geannuleerd vanwege een 3 daagse workshop met Philippa Asher, ik besloot om daaraan deel te nemen. Vanaf dat moment raakte ik geïnspireerd en was mijn behoefte aangewakkerd naar verdieping in Ashtanga Yoga.  Na verschillende workshops heb ik besloten om de Yoga docenten opleiding te volgen.

 Wat is Yoga? Is een moeilijke vraag vooral omdat het een heel persoonlijke vraag is. Wat belangrijk is, is dat het bij Yoga om jou draait. Zo heeft iedereen zijn eigen behoeftes en spirituele pad. De een wilt hard werken, de ander wilt verzachten en verdiepen, weer een ander zoekt vooral het onthaasten en de kalmte en ga zo maar door. Dat het voor iedereen uniek is en zonder oordeel, maakt Yoga waardevol, het kan je helpen om naast alle fysieke voordelen een evenwichtig bestaan te leiden.

 

Namasté

Neem contact op

Gratis Proefles