Nationaal Bedrijfsfitness Plan

 

 

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan biedt werkgevers een unieke arbeidsvoorwaarde, zodat hun medewerkers door belastingvoordeel gemiddeld 40% goedkoper kunnen sporten (+/- 27 euro ipv 45 euro per maand bij Yogaplace). Het prijsvoordeel is doorlopend en maaktbewegen daarmee voor iedereen toegankelijk. 

Bedrijfsfitness Nederland werkt inmiddels landelijk samen met ruim 2.750 fitnesscentra, sportstudio’s, fysiotherapiepraktijken, enkele zwembaden en nu ook Yogaplace. Bedrijfsfitness Nederland onderhoudt contacten met de fiscus, doet acquisitie onder werkgevers en werknemers en verzorgt de gehele opzet, uitvoering en administratieve afhandeling van de regelingen. Hierbij dienen de deelnemers zich bij ons aan te melden en ontvang jij automatisch per email bericht van een nieuwe inschrijving, verlenging, opzegging etc. Bovendien worden de abonnementen altijd per vooruitbetaling door ons voldaan. 

 Deelname aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is zonder entreekosten of andere investeringen en de vergoeding van het abonnementsgeld bedraagt 85% van je reguliere tariefstelling. Voor meer informatie hierover verwijs ik je naar de bijlagen. Op de website www.bedrijfsfitnessnederland.nl kan je terecht voor aanvullende informatie en een indruk van enkele aansprekende klanten van Bedrijfsfitness Nederland. 

 KORTING OP JOUW FITNESSABONNEMENT

Je weet waarschijnlijk al wel dat bewegen goed voor je is. Je wordt er fit en vitaal van, je weerstand neemt toe en dat geeft weer een boost aan je algehele welbevinden. Maar misschien heb je nog niet de juiste sport kunnen vinden, of schrik je terug voor de kosten van een abonnement. Of je hebt al lang een abonnement, maar je zou daar graag op besparen. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor jou. Ontdek de voordelen van bedrijfsfitness voor jou als werknemer. Informatie via info@yogaplace.nl

 

 

 

Bezoek website

Share the love!

Gratis Proefles