Fysiotherapie Bastiaens, Bthemove Brightlands

Fysiotherapie Bastiaens, Bthemove Brightlands

Brightlands is een initiatief van de Provincie Limburg, Maastricht University, Maastricht University Medical Center+, Zuyd University of Applied Sciences, Fontys International Campus Venlo, in nauwe samenwerking met grote bedrijven op specifieke markten. Samen creëren ze nieuwe kansen en oplossingen in duurzaamheid en gezondheid.

Op de Brightlands Chemelot Campus zien ze de voordelen van het beoefenen van sport op je dagelijks functioneren. Fysieke oefeningen zijn goed voor je lichaam en geest. Daarom wordt er op de Brightlands Chemelot Campus medewerkers een gratis ‘vitality program’ aangeboden.

Dit programma is opgezet door Fysio Bastiaens en heet Bthemove. De link tussen

preventieve cirkel (sportprogramma) en curatieve cirkel (fysiotherapie) vormt een constante connectie en biedt hierdoor de deelnemers een optimale trainingsmogelijkheid met blessure preventie en begeleiding. Hierbij werkt Yogaplace nauw met ze samen. Samen leveren zij expertise op het gebied van werken en bewegen. Kennis en begeleiding wordt geleverd om via beweging op en rond de werkplek gezond en actief te blijven. De wekelijkse yogalessen op locatie van de Chemelot Campus dragen hier aan bij.

Contactpersoon: Noor Bastiaens 

 

Bezoek website

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles