YP Nieuws

25 apr 2019

Diep ontspannen, stress en angst verminderen én overwinnen, rustiger slapen en spiritueel groeien door middel van deze zeer oude practice: Yoga Nidra: slaap van de yogi!

25 aug 2018

Naast de jaarlijks terugkerende pre-teacher training en de basis-opleiding tot gekwalificeerde Yoga-docent bieden wij ook specialisatie modules tot 500 uur (YP500) als vervolg training voor yogadocenten, veelal als intern verblijf in een intensieve setting. Ook bieden we vanaf 2019 een jaarlijkse unieke intensieve zelfontwikkelingsstudie aan voor iedereen die yoga als levenswijze wil intregreren in zijn of haar leven.

De eerste training op het programma ( start april 2019) is de Therapeutische Adjustment training waarbij er een ook een onderdeel Cranio Sacraal therapie wordt onderwezen. Een must voor yoga-docenten die net dat extra aan hun studenten willen geven met hands-on begeleiding weerstanden en blokkades d.m.v. 'energy release' ruimte mag ervaren worden en richting wordt gegeven aan het open van lichaam en geest. Deze training wordt in april 2020 weer aangeboden en is al te boeken.

https://www.yogaplace.nl/training-education/teacher-intensive-training-weekend-therapeutic-adjusments

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles