Reisverslag Roger Rutten

 

Als inspiratie de weg wijst …

“Ik dacht dat ik een maand of 2 zou gaan reizen, maar blijf de komende maanden nog onderweg! 
Na, afgelopen jaar, 2 maanden in Azië te zijn geweest, om o.a. in Bali de 200 hours YTT bij Akasha Yoga Academy af te ronden en aansluitend een Yoga Masterclass bij Mark Whitwell te volgen, gaf mij dit zoveel positieve energie, kracht en inspiratie, dat ik mijn leven verder heb omgegooid."

Roger besloot zijn huis te verkopen, al zijn ‘dure’ bezittingen weg te doen en op reis te gaan! 
Gestart in Azië, ging hij na een paar dagen weer verder op zijn inner journey richting Brazilië en Argentinië. 

3 januari 2019:
“Ik ben nu in de Andes. Vanuit Brazilië ben ik richting Argentinië gereisd, om uiteindelijk in Chili aan te komen. Onderweg heb ik mijn eigen yoga practice uitgevoerd: voor mij de mooiste en meest effectieve manier. Dit is dan ook de reden dat ik het Mysore Style programma van Yogaplace zo kan waarderen! Ik reis nu richting Cuba, van waaruit ik op 1 maart naar Rishikesh India vertrek, om daar, met een groep yoga teachers, de Satsang bij Mooji bij te wonen. Eén van de teachers die ons hier naartoe begeleidt, heeft een aantal jaren voor Mooji gewerkt. Aansluitend staat in Bali een 200 hours Advanced YTT gepland bij Mark Whitwell, in juli gevolgd door de 300 hours YTT!

De inspiratie, die ik o.a. in de lessen bij Yogaplace opgedaan heb, is nu mijn kompas over de hele wereld om met yoga mijn leven in balans te brengen!"

 

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles