Mijn yoga-practice gaat wel lekker

 

 

Maar dan ... ga ik op vakantie naar zon, zee, strand, maar vooral naar mijn zoon en zijn gezin. Natuurlijk neem ik mijn matje mee, want ook dáár ga ik regelmatig mijn yoga- practice doen.

Maar ja: in het vliegtuig kun je geen zonnegroeten doen. We zijn geland, moe van de vlucht en het tijdsverschil, maar heel blij om mijn zoon en zijn gezin weer te zien. Dus nog even geen yoga. Na een veel te lange koude, natte winter in Nederland is het wennen aan de warmte. Het strand en de terrasjes roepen mij. Spelen met ons kleinkind kan straks weer een hele tijd niet, en uitslapen op vakantie is ook heel fijn.

Samengevat: yoga was zeker aanwezig op vakantie, maar op de achtergrond.

Zeker: ik heb wel iets gedaan: zonnegroeten (waarvan de zon echt ging schijnen), mediteren en toch een paar keer mijn practice, maar vooral de lijkhouding op het strand.

En dan … voor ik het goed besef is de vakantie voorbij. Ik sta weer op mijn matje bij Yogaplace, in Sittard. Het is weer wennen, maar slechts heel even. Mijn lichaam vindt het heerlijk om weer te bewegen, mijn practice voelt al snel weer vertrouwd, ik heb het gemist.

Het fijne van een heerlijke vakantie is het thuiskomen, thuis … maar ook op mijn matje bij yogaplace!

Groetjes, José

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles