Kim's Mysore: Thuispractise

Kim’s mysore: Thuis practisen

 

Vanwege je vakantie of een feestdag of dat het tijdstip van les eens niet uitkomt, kun je wel eens niet naar de shala. Wat nu? Lekker een extra dagje rust nemen of toch je practise doen maar dan thuis. Ik raad je aan: gewoon lekker thuis doen. Het is een drempel die je wellicht over moet, maar geloof me, als je het eens hebt gedaan, voelt het echt aan als een overwinning op jezelf. 


Thuis practisen is voor mij extra het oefenen van concentratie, want er is ZOOOOOOO veel afleiding thuis. Huisgenoten die je storen, een gsm die gaat, wat hoor je allemaal buiten??? (wat je nieuwsgierig maakt) en niet te vergeten je huisdieren ( die jou héél interessant vinden). Zo kruipt mijn lieve Siamees lekker onder het dekentje erbij in Savasana. Dat is dan wel weer gezellig. 


Maar het is voor mij ook een oefening in volharding en discipline, want er is geen motiverende shala of leraar. Allereerst dát je gewoon GAAT practisen, vervolgens ook nog je practise afmaakt. In een juist tempo en helemaal. Of niet, maar dan heb je in ieder geval iets gedaan. Zoek thuis lekker een rustig plekje op, schuif wat meubels aan de kant, rol je mat uit, adem in, adem uit en voor je het weet denk je voldaan: Yes i did it!! 
Succes J 

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles