YP Nieuws

6 jan 2019

In januari en februari bieden we alle leden met een Yogaplace-abonnement, die nog geen Ashtanga Yoga Mysore Style abonnement gehad hebben, onbeperkte toegang tot de Ashtanga Yoga Mysore Style lessen! Bij elke abonnementsvorm kun je tijdelijk, gedurende 2 maanden, gebruik maken van de gelegenheid de yoga practice 1:1 aan te leren. Deze lessen kun je naast je reguliere les volgen en afwisselend bezoeken.

25 aug 2018

Naast de jaarlijks terugkerende pre-teacher training en de basis-opleiding tot gekwalificeerde Yoga-docent bieden wij ook specialisatie modules tot 500 uur (YP500) als vervolg training voor yogadocenten, veelal als intern verblijf in een intensieve setting. Ook bieden we vanaf 2019 een jaarlijkse unieke intensieve zelfontwikkelingsstudie aan voor iedereen die yoga als levenswijze wil intregreren in zijn of haar leven.

De eerste specialisatiemodule start op 25 januari: Yoga Sutras Training (YP20). De eerste trainingsdag is introductiedag los te boeken voor €95,-  (incl 21% btw)

Laat je verrassen hoe duidelijk en helder de kennis over de yoga sutras wordt uitgelegd door Philip. De tijd vliegt voorbij, zijn kennis is immens en heel goed te begrijpen zodat je het in het dagelijks leven kan herkennen en toepassen! Een zeer waardevolle training!

https://www.yogaplace.nl/workshops/detail/335/245/Yoga-Sutras-training-YP20

24 aug 2018

In januari starten we weer met onze beginnerscursussen. In zowel Maastricht, Sittard, Urmond en Roermond! 

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles