Yogaplace Sittard

 

Yogaplace Sittard | Opent haar nieuwe deuren  

Sittard is de geboortegrond waar Yogaplace in 2006 is gestart. Vanaf september 2020 is Yogaplace Sittard gevestigd in de Teekenschool. Dit monumentale gebouw is een begrip in Sittard en omgeving. Je ervaart al bij binnenkomst de bijzondere energie in het gebouw. Licht, rust, ruimte en ontspanning staan centraal bij de inrichting van Yogaplace, zodat jij je dagelijkse beslommeringen met je schoenen bij de deur kunt achterlaten. We bieden je graag een gratis introductie proefles!

Parkeren
Parkeren op de parkeerplaats achter het pand: maandag t/m zaterdag van 09.00-19.00 uur | donderdag 09.00-22.00 uur | zondag 12.00-18.00 uur. Tarief € 1,90 per uur. Op een gedeelte van de Mgr Claessenstraat is vrij pakeren (doodlopende stuk), de rest van deze straat is voor vergunninghouders. 

Vanuit de parkeerplaats is Yogaplace makkelijk te bereiken door een pad tussen de gebouwen, je hoeft dus niet helemaal om te lopen. Zie hieronder in de afbeelding de looproute. 

Fiets
Kom je op de fiets? Graag deze parkeren in het fietsenrek rechts naast het gebouw en niet tegen de gevel zetten. 

Vind je het tijd om jezelf de aandacht en rust te gunnen die je werkelijk verdient? Maak dan een afspraak voor een introductieles en ontdek wat yoga met je doet!

Contactgegevens

Yogaplace Sittard
Rijksweg Zuid 43a
6131 AL Sittard

T. 046 - 452 84 46

 vCard

Vragen of meer informatie?

Wij zijn bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer.
Je kunt ook het contactformulier invullen.

YP Sittard op de kaart

Share the love!

Gratis Proefles