Yogaplace Valkenburg | Thermae 2000

 

Yogaplace Valkenburg | Thermae 2000 

In de bekende wellnesspiramide op de top van de Cauberg in Valkenburg vind je de nieuwste shala van Yogaplace. Omdat je in Thermae 2000 wellness en yoga combineert, is dit de ideale plek voor fysieke en mentale balans en ontspanning. Ook energetisch is deze shala heel fijn - de oprichters van Thermae 2000 hebben de iconische piramide ruim dertig jaar geleden namelijk op zo'n manier laten bouwen, dat bovenin de punt een hoge energetische waarde te voelen is. Hierdoor worden meditatie en yoga er intenser ervaren.

Nieuw! Yoga & Wellness abonnement

Ben jij een wellnessfan? Vanaf 1 november is het mogelijk om een Wellness & Yoga abonnement af te sluiten! Voor € 85,- per maand geniet je van de volgende voordelen:

  • 1x per week een yogales in de wellnesspiramide van Thermae 2000
  • Na de les 2 uur toegang tot de wellnessfaciliteiten (thermale baden, sauna's, whirlpools, rustruimtes en meer)
  • Gratis toegang tot het Yogaplace Online Video Platform
  • Interessante korting op Yogaplace workshops

Activeer hier jouw abonnement >

Ben je al lid bij Yogaplace?

Ook dan profiteer je van onze mooie samenwerking met Thermae 2000!

  • Vanaf nu kan jij je inschrijven voor de lessen die in Thermae 2000 worden gegeven. Vanaf week 44 vinden deze plaats op maandag- en woensdagavond, je vindt ze terug in het lesrooster onder locatie Valkenburg | Thermae 2000. Geleidelijk zal het lesrooster op locatie Thermae 2000 uitgebreid worden met meer en meer structurele lessen.
  • Na jouw les nog even ontspannen in de sauna’s, thermale baden, rustruimtes en meer? Als Yogaplacer krijg jij korting op 4 uur of een hele dag toegang tot Thermae 2000. Let op: de saunatoegang dien je altijd van tevoren online te reserveren. In de gesloten My Yogaplace omgeving vind je de exclusieve links om jouw tickets te kopen.

Introductieprogramma Body & Mind

Wil je starten met yoga of wil je er weer mee beginnen, maar is het al een tijdje geleden? Tijdens het 5-weken programma Body & Mind nemen we jou mee in de wereld van yoga in vijf lessen (1x per week) met aansluitend twee uur toegang tot de wellnessfaciliteiten van Thermae 2000. Lees hier meer.

Praktische informatie

Bereikbaarheid en (betaald) parkeren

Thermae 2000 ligt aan de Cauberg 25-27, 6301 BT in Valkenburg a/d Geul. Bij Thermae 2000 bevindt zich een door derden geëxploiteerde parkeergelegenheid. Je kunt hier tegen betaling parkeren. Het maximale tarief is € 8,00 voor de hele dag. De parkeerkosten dienen vooraf contant of via de pin op de parkeerplaats zelf te worden betaald. Tevens is het voor jou, indien er plaatsen beschikbaar zijn, mogelijk om op de hotelparkeerplaats te parkeren tegen een tarief van € 9,- per dag. De bebording op de aanrijroute geeft aan of er plaatsen beschikbaar zijn.

Huisregels

We zorgen er graag voor dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt in onze shala. Hier vind je meer informatie over de voorbereiding van jouw les, hygiëneprotocol, en meer. Bij het betreden van de wellnessfaciliteiten na jouw les, gelden de huisregels en algemene voorwaarden van Thermae 2000.

Vragen of meer informatie?

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 046 - 452 84 46. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Thermae 2000 op de kaart

Ga naar abonnementen

Share the love!

Gratis Proefles