Hoe kunnen wij je helpen? Ben je benieuwd naar yoga, wil je meedoen aan een proefles of lid worden van Yogaplace? We helpen je graag met al je vragen en wensen op het gebied van yoga

Contact

Welkom bij Yogaplace! Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je benieuwd naar yoga, wil je meedoen aan een introductieles, een lessenkaart aankopen, priveles boeken of lid worden van Yogaplace?
We helpen je graag met al je vragen en wensen op het gebied van alle vormen van yogalessen, yoga workshops, opleidingen, yogabenodigdheden, yogatherapie, bedrijfsyoga, prive lessen etc. Je kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier. We komen graag in contact met je ook voor een afspraak op een van onze 4 locaties. Je vindt ons daarnaast ook bij verschillende organisaties in de regio.

Telefonisch zijn we bereikbaar op de volgende tijden:
Maandag tot en met vrijdag: 9.00 - 14.00 uur 
Zaterdag en zondag: 9.00 - 13.00 uur

Stuur een mail
Wil je ons een mail sturen? Dat kan via info@yogaplace.nl

Omdat wij je graag goed adviseren, kan het zijn dat we ook even persoonlijk contact met je willen opnemen om samen te bepalen welke yogavorm het beste bij je past. Vul je daarom alsjeblieft ook je telefoonnummer even in.

Direct online aanmelden bij Yogaplace. Wel zo makkelijk.

Wil je je aanmelden voor een introductieles, privéles of workshop? Of wil je je inschrijven als nieuw lid? Gebruik dan één van onderstaande formulieren, of laat een bericht achter in onze chatbox rechtsonder in beeld.

Heb je een algemene vraag of wil je teruggebeld worden? Gebruik dan onderstaand formulier.

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand