Speciaal aanbod leden

 

 

SPECIAAL AANBOD VOOR LEDEN! WELKOM TERUG

Kom weer in de yoga modus met ons ruime lesaanbod! (Let op! De locatie Sittard is zichtbaar in het rooster vanaf de week van 7 september!) We vinden het geweldig je weer te mogen verwelkomen en voor jou als trouw lid van Maastricht, Sittard of Urmond zijn er extra kado's om dit te vieren! Zo volg je in de maand september onbeperkt les in Sittard, ongeacht je abonnement met je YOGA FLAVOURS classcard.

INTRODUCTIEMAAND ONBEPERKT LESSEN VOOR LEDEN
Omdat we zo blij zijn met deze geweldige opening van de nieuwe locatie in Sittard mag jij als nieuwsgierige yogi in september alle lessen gratis komen volgen in Sittard met je bestaande abonnement! Kies dan de gratis classcard:  YOGAFLAVOURS in je My Yogaplace account.

WELKOM TERUG TROUW YOGAPLACE LID, EEN GRATIS WORKSHOP VOOR JOU
Heb jij in de periode dat we door het coronavirus onze deuren moesten sluiten je Yogaplace abonnement laten doorlopen? Dankjewel! Dan is een van deze workshops jou als lid van Sittard, Maastricht of Urmond gratis! Een cadeau voor jou, een workshop om jezelf weer wat extra yoga energie te geven. 

Voorwaarde voor gratis deelname aan deze workshops: je hebt je abonnement laten doorlopen (geen pauze of opzegging) in de periode 16 maart (of eerder) tot en met de datum van de workshop. 

Geldt dat voor jou? Boek dan je plek via het lesrooster (de workshop is in het lesrooster 6 weken voor aanvang te boeken)

Heb jij geen abonnement gehad in deze periode, maar wil je toch graag een workshop bijwonen? Ook dat kan, je bent van harte welkom. Reserveer dan jouw plek via 'boek nu/buy ticket'. Deelname bedraagt € 25,- per workshop. Boek snel jouw plek, want vol = vol!

GESCHENK
Een fijne Yogatas om je belangrijke spullen in mee te nemen naar je les. 

 

Neem contact op    Boek jouw re-open abo of lessenkaart

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles