regels rondom de yogales

 

Kan ik een gemiste les inhalen bij Yogaplace?

Je kunt een gemiste les altijd inhalen, maar uitsluitend in dezelfde maand. Is de maand voorbij, dan vervalt deze gemiste les. Daarbij blijf je steeds ingeschreven voor je vaste les. Als je een les wilt inhalen, hoef je ons dit niet door te geven per mail. Wel is het goed om te weten dat vaste studenten van de les voorrang hebben. Is de les vol, dan kun je bij een andere les aansluiten. Geef voor de les altijd aan de yogadocent door dat je voor een inhaalles komt. Het is niet de bedoeling dat je iedere week van les wisselt, tenzij je met ons daar afspraken over hebt gemaakt.

 

Hoe geef ik door dat ik een les wil inhalen?

Heb je een les gemist? Geen probleem. Je kunt een andere les uit het lesrooster volgen en je hoeft ons niet vooraf door te geven dat je voor een inhaalles komt. Let er wel op dat je aan het begin van de les aan de balie doorgeeft dat je een les inhaalt. De vaste deelnemers aan de les hebben voorrang op inhalers, dus het kan zijn dat er geen ruimte voor je is om de les in te halen. De yogadocent beslist.

 

Kun je switchen tussen lesstijlen (bijv. als je door een blessure de uitdagendere lessen niet kunt volgen)? 

Ja, dit kan. Wel is het fijn als je ons hier even over informeert als het voor een langere periode is. Als je voor een korte duur een andere lesstijl wilt volgen, kun je vrij kiezen voor een andere les. Meldt je dan tijdig aan de balie voor deze les.

 

Ik ben verhinderd voor de les, moet ik mij afmelden?

Graag uiterlijk 24 uur vooraf doorgeven als je verhinderd bent voor een les. Als je daarbij aangeeft op welke datum en tijdstip je de les zou kunnen inhalen, wijzigen we je reservering voor je.

 

Ik kan maar een paar keer per maand naar de les komen, moet ik dan toch een abonnement nemen? 

Ja, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een abonnement waarbij je één keer per week les kunt volgen. Haal je dit niet, neem dan even contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken wat mogelijk is.

 

Kan ik met een groep collega's eenmalig een workshop boeken? 

Ja natuurlijk! Graag zelfs! Je kunt kiezen uit ontzettend leuke workshops, die je ook volledig naar wens kunt aanpassen. Neem zeker even contact met ons op, dan kunnen we samen bespreken hoe we je wensen kunnen invullen.

neem contact op

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles