FAQ

Yogaplace is al meer dan 15 jaar de plek en een thuis voor velen waar de yogalevenstijl ons verbindt middels de vele mooie inspirerende dagelijkse lessen op al onze locaties geboden door onze gekwalificeerde en ervaren Yogaplace docenten. 

Vanaf maandag 16 maart zijn alle locaties van Yogaplace gesloten tot tenminste 28 april.

In deze komende weken waar onzekerheid en ook angst wordt ervaren willen wij onze uiterste best doen om ondersteunend te zijn. Als Yogaplace vinden wij het onze verantwoordelijkheid om onze leden, docenten, medewerkers en hosts te beschermen en om deze reden hebben wij besloten om onze locaties tot nader order te sluiten. We vinden het een ontzettend moeilijke beslissing dat jij niet op de vertrouwde en veilige plek je lessen kunt volgen. We zijn er van overtuigd dat je begrip hebt voor deze maatregel om de verspreiding van het virus te beperken. 

De Yogaplace studio's zijn dicht, maar Yogaplace is online open zodat de lessen doorgang kunnen vinden!

Blijf practisen met onze online video en live lessen thuis, als ondersteuning van je immuunsysteem, om je stress en eventueel zorgen te managen. In deze tijd waarin de enorme kracht van yoga en meditatie ons helpt en ondersteunt willen we dit voor onze leden blijven continueren. We vinden het belangrijk om de connectie te houden en er voor jullie te zijn!

Lees op Yogaplace online waar we speciaal voor onze leden hard aan hebben gewerkt.

 

Als er vragen zijn laat het ons dan gerust weten via info@yogaplace.nl dan word je zo zo goed als mogelijk door ons geholpen en als nodig bellen we je even. Vaak helpt het ook als geruststelling en een luisterend oor, wat we graag bieden in deze onzekere tijd! 

 

Ik heb een abonnement bij Yogaplace, wat nu?

Graag willen we dat jij lessen kunt blijven volgen en we hebben een video kanaal en een virutele live shala voor je geopend. Het aanbod is uitgebreid naar een gevarieerd aanbod aan video lessen die onbeperkt toegankelijk zijn op ons Yogaplace online kanaal via een persoonlijke login pagina. Lessen verzorgd door je vertrouwede Yogaplace docenten, die je heerlijk vanuit je woonkamer kunt meedoen. Zo kunnen de studio's 'open' blijven.  Ook nu zijn onze Algemene Voorwaarden leidend bij het wijzigen of beëindigen van je abonnement. De credits die je niet gebruikt middels het volgen van je online live lessen zullen in ieder geval het hele jaar (2020) geldig zijn, zodat je het hele jaar (2020) de tijd hebt om gemiste lessen in te halen. We hopen op je steun aan onze yogaschool en onze yogadocenten, en dat je met veel plezier onze lessen blijft volgen via Yogaplace Online.

 

Ik heb een class card bij Yogaplace, wat nu?

De geldigheid van je class card met een einddatum wordt met zes weken verlengd.

 

Ik heb een workshop bij Yogaplace geboekt, wat nu?

Als je een workshop hebt geboekt zal deze verplaatst worden naar een nieuwe datum. Je zal over een nieuwe datum geïnformeerd zodra we meer duidelijkheid hebben wanneer we onze studio’s weer mogen openen. 

 

Ik heb een drop in les bij Yogaplace geboekt, wat nu?

Als je een drop in les hebt geboekt kan deze uiteraard verplaatst worden naar een nieuwe datum off omgezet worden naar een Online live les. Zodra er meer duidelijkheid is over wanneer we onze studio’s weer mogen openen, neem dan contact op met info@yogaplace.nl om een nieuwe datum in te plannen.

 

Hoe zit het nu met mijn abonnement?

We bieden online yogalessen aan! Iedereen met een Yogaplace abonnement his geinformeerd over ons aanbod.  

 

Yogaplace heeft geld afgeschreven van mijn rekening, maar de studio's zijn gesloten?

Hoewel de studio's zijn gesloten gaat Yogaplace door met het verzorgen van online lessen. Deze lessen zijn onbeperkt te volgen met het online Yogaplace abonnement. WEns je nog verdere informatie, laat het ons weten via info@yogaplace.nl.  

 

Moet ik mijn geboekte lessen in deze periode annuleren?

De bestaande lessen in het lesrosster zijn tijdeljk gecanceld. Als we onze lessen annuleren, worden de boekingen op een les ook automatisch geannuleerd. Hetzelfde geldt voor je enrollments.

 

Het gaat langer duren, ik twijfel om lid te blijven, wat kan Yogaplace voor mij betekenen?

Keuze 1: Geld terug als korting ????
Met deze optie verrekenen we één maand online abonnementsgeld als korting op je lidmaatschapsgeld. Verrekening vindt verspreid over zes maanden plaats, om het haalbaar te houden voor ons. Dit start bij de eerste volledige maand dat we weer onze deuren openen voor lessen en we je lidmaatschap op de normale manier voortzetten. Zowel de online video lessen als de live streaming lessen kun je onbeperkt blijven volgen bij deze optie totdat we weer open zijn!
Met deze optie als blijvend betalend lid steun je ons, dankjewel!

keuze 2: Love to your Yoga community ????
Met deze optie blijft jouw onbeperkte toegang tot je online abonnement lopen totdat we weer open kunnen en deze naar het oude abonnement wordt omgezet en je afziet van de geld terug als korting compensatie van hierboven. Zowel de online lessen als de online live streaming lessen kun je onbeperkt blijven volgen totdat we weer open zijn!
Met deze optie als blijvend betalend lid steun je ons het meeste, dankjewel!

Welke keuze voor jou?
Wanneer we geen keuze van jou ontvangen hebben voor 30 april 2020, krijg je automatisch van ons de ‘geld terug als korting’ optie wanneer we weer opengaan. We hopen dat je wel een keuze kunt maken, bij wilt dragen aan het voortbestaan van Yogaplace en ook tevreden bent over bovenstaande opties die wij je kunnen bieden. Mail ons op info@yogaplace.nl wanneer je kiest voor Love to you Yoga community.

 

Laten we vertrouwen houden in de toekomst samen waarin we elkaar steunen. Spread the love, not the fear. Bovenal, blijf veilig en gezond. 

 

 

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles