FAQ

Yogaplace is al meer dan 15 jaar de plek en een thuis voor velen waar de yogalevenstijl ons verbindt middels de vele mooie inspirerende dagelijkse lessen op al onze locaties geboden door onze gekwalificeerde en ervaren Yogaplace docenten. 

Op 21 april hebben wij allen vernomen dat de overheid besloten heeft wij nog tot minimaal 20 mei de deuren gesloten moeten houden. Dit betekent dat wij doorgaan op de weg die we zijn ingeslagen met de online lessen en live streams. Door de genomen maatregelen blijven alle locaties van Yogaplace gesloten t/m 20 mei.

In deze roerige periode waar ook onzekerheid en angst wordt ervaren doen wij onze uiterste best doen om ondersteunend te zijn en rust en stabiliteit te bieden middels onze lessen. We vinden het moeilijk dat jij niet op de vertrouwde en veilige plek je lessen kunt volgen maar verbinden ons samen om deze tijd wat kleur te geven.

De Yogaplace studio's zijn dicht, maar Yogaplace is online en op bijzondere buitenlocaties open zodat jouw lessen gewoon door kunnen gaan!
Blijf practisen met onze online video, live thuis en outdoor yoga/meditatie lessen, als ondersteuning van je immuunsysteem, om je stress en eventueel zorgen te managen. In deze tijd waarin de enorme kracht van yoga en meditatie ons helpt en ondersteunt blijven wij dit voor onze leden continueren. We vinden het belangrijk om de connectie te houden en er voor jullie te zijn!

Yogaplace online
Lees op Yogaplace online waar we speciaal voor onze leden hard aan hebben gewerkt.

Hulp nodig?
Twijfel je nog en vind je het moeilijk qua techniek om via online live stream een les mee te doen? Bel dan even naar 043-3260707 of mail info@yogaplace.nl. We zitten klaar om je vragen te beantwoorden, je op weg te helpen en of even een luisterend oor te zijn. Dus rol je yogamatje vast uit in je woonkamer, op je balkon of in de tuin en lees nog even de instructies. Door de grote druk op mail en telefoon kan het zijn dat we je vraag niet direct kunnen beantwoorden, we hopen op begrip hierin en doen ons uiterste best. 

Ideeën?
Graag willen we ook nadenken over de toekomst, als we weer les kunnen geven in onze studio’s. Hoe gaan we dat doen in een ‘anderhalve meter maatschappij'? Voor al je ideeën, vragen en suggesties hebben we een nieuwe email adres opgezet: feedback@yogaplace.nl

Wat veranderd er per 1 Juli op de locaties?
Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen we voor alsnog per 1 Juli a.s. onze studio's in Maastricht en Urmond weer openen. De locatie Maastricht is gerenoveerd, vergroot en het interieur is aangepakt. Het ventilatie systeem is versterkt en vernieuwd, deze voldoet aan de richtlijnen. Een lichtkoepel in Maastricht shala kan open als extra ventilatie.
Onze locatie bij Hotel Van Der Valk komt per 1 juli te vervallen en we verhuizen vooralsnog naar Het Taterheukske, Kampstraat 1 in Urmond.
Momenteel kunnen we nog niet terug naar onze gebruikelijke en geliefde locatie Sittard op de Broeksittarderweg in verband met de richtlijnen van het RIVM. We zijn op zoek naar een oplossing hiervoor. Jullie worden hier in de komende weken nog over geïnformeerd. 
De locatie Born komt per direct te vervallen ivm te weinig animo. De leden die gebruik maakten van deze locatie zijn in ieder geval al van harte welkom in onze andere studio's. 

Voor alle locaties geld het volgende:
De online live lessen en de outdoor lessen zullen de komende maanden in het rooster blijven naast dat het Yogaplace online videokanaal gewoon toegankelijk blijft voor ieder lid zodat het aanbod ruim en gevarieerd blijft.

Enige terughoudendheid voor opening is nu nog op zijn plaats omdat eind juni het definitieve advies volgt van het OMT. De komende weken bereiden we ons voor op de nieuwe situatie en welke consequenties er door deze periode zijn voor de lesvormen, frequentie en locaties (studio, outdoor, online). Tevens kijken we dan ook naar de faciliteiten omtrent omkleden, douches, thee drinken en verdere hygiene maatregelen en volgen hierin het advies wat dan geldend is. 

Het lesrooster is vernieuwd en aangepast aan nieuwe tijden als deze. Het kan zijn dat je favoriete les en tijd nu anders is ingevuld. Het nieuwe rooster staat de dag na de komende persconferentie online, na akkoord om te openen!

Na de heropening wordt er meer tijd vrij gehouden tussen de lessen zodat alles qua routing, schoonmaken en het luchten goed verloopt en wordt de maximale capaciteit per les verlaagd ivm de 1,5 meter regel.

Op de vloer van de shala zijn de posities waar je je mat kunt neerleggen aangegeven, zodat er te allen tijde voldoende ruimte is voor iedere deelnemer.

Wat gebeurd er met mijn abbonnement na 1 Juli?
Je abbonnement zal teruggezet worden naar datgene wat je voor de verplichte sluiting had. 

Ik heb een abonnement bij Yogaplace, wat nu?
We bieden online onze lessen aan, iedereen met een abonnement is geïnformeerd over de te nemen stappen.
Graag willen we dat jij lessen kunt blijven volgen en we hebben een video kanaal en een virutele live shala voor je geopend. Je hebt ook toegang tot een gevarieerd aanbod aan videolessen en podcasts die toegankelijke zijn via een persoonlijke login pagina. Lessen verzorgd door je vertrouwede Yogaplace docenten, die je heerlijk vanuit je woonkamer kunt meedoen. Zo kunnen de studio's 'open' blijven.  Ook nu zijn onze Algemene Voorwaarden leidend bij het wijzigen of beëindigen van je abonnement. Maar we hopen op je steun in deze voor ons allen uitzonderlijke periode. De credits die je niet gebruikt middels het volgen van je online live lessen zullen in ieder geval het hele jaar (2020) geldig zijn, zodat je het hele jaar (2020) de tijd hebt om gemiste lessen in te halen.
We hopen op je steun aan onze yogaschool en onze yogadocenten, en dat je met veel plezier onbeperkt blijft genieten van ons speciale aanbod met meer dan 25 live stream lessen per week, meer dan 25 video's op ons Yogaplace kanaal en sinds 15 mei meer dan 10 lessen in de week op onze bijzondere buitenlocaties.

Ik heb een class card bij Yogaplace, wat nu?
De geldigheid van je class card met een einddatum wordt met de periode van sluiting verlengd.

Ik heb een workshop bij Yogaplace geboekt, wat nu?
Als je een workshop hebt geboekt zal deze verplaatst worden naar een nieuwe datum. Je zal over een nieuwe datum geïnformeerd zodra we meer duidelijkheid hebben wanneer we onze studio’s weer mogen openen. 

Ik heb een drop in les bij Yogaplace geboekt, wat nu?
Als je een drop in les hebt geboekt kan deze uiteraard verplaatst worden naar een nieuwe datum off omgezet worden naar een Online live les of outdoor yogales. Zodra er meer duidelijkheid is over wanneer we onze studio’s weer mogen openen, neem dan contact op met info@yogaplace.nl om een nieuwe datum in te plannen.

Yogaplace heeft geld afgeschreven van mijn rekening, maar de studio's zijn gesloten?
Hoewel de studio's zijn gesloten gaat Yogaplace door met het verzorgen van online en outdoor lessen. Deze lessen zijn onbeperkt te volgen met het online Yogaplace abonnement. Wens je nog verdere informatie, laat het ons weten via info@yogaplace.nl.  

Moet ik mijn geboekte lessen in deze periode annuleren?
De bestaande lessen in het lesrooster zijn tijdelijk gecanceld. Als we onze lessen annuleren, worden de boekingen op een les ook automatisch geannuleerd. Hetzelfde geldt voor je enrollments.

Het gaat langer duren, ik twijfel om lid te blijven, wat kan Yogaplace voor mij betekenen?

Keuze 1: Geld terug als korting
Met deze optie verrekenen we, voor jou als blijvend lid, de maand mei, één maand online abonnementsgeld als korting op je lidmaatschapsgeld. Verrekening vindt verspreid plaats vanaf de eerste volledige maand dat we weer onze deuren openen voor lessen en we je lidmaatschap op de normale manier kunnen voortzetten. Het te verrekenen bedrag wordt verspreid over 6 maanden, bij eerdere opzegging van het abonnement binnen deze 6 maanden vervalt deze regeling. Zowel de online video lessen als de live streaming lessen kun je onbeperkt blijven volgen bij deze optie totdat we weer open zijn. 

Met deze optie als blijvend betalend lid steun je ons, dankjewel!

keuze 2: Love to your Yoga community
Met deze optie blijft jouw onbeperkte toegang tot je online abonnement lopen totdat we weer open kunnen en deze naar het oude abonnement wordt omgezet en je afziet van de geld terug als korting compensatie van hierboven. Zowel de online lessen als de online live streaming lessen kun je onbeperkt blijven volgen totdat we weer open zijn! 

Met deze optie als blijvend betalend lid steun je ons het meeste, dankjewel!

Welke keuze voor jou?

Wanneer we geen keuze van jou ontvangen hebben voor 30 april 2020, krijg je automatisch van ons de ‘geld terug als korting’ optie wanneer we weer opengaan. We hopen dat je wel een keuze kunt maken, bij wilt dragen aan het voortbestaan van Yogaplace en ook tevreden bent over bovenstaande opties die wij je kunnen bieden. Mail ons op info@yogaplace.nl wanneer je kiest voor Love to your Yoga community.

Voldoende steun en vertrouwen in Yogaplace zorgt er voor dat wij ook na alle hectiek ons kwalitatief gevarieerde aanbod kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om je geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

Laten we vertrouwen houden in de toekomst samen waarin we elkaar steunen. Spread the love, not the fear. 

Bovenal, blijf veilig en gezond. 

Namasté, het Yogaplace team

 

 

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles