FAQ

Voor je contact met ons opneemt, misschien vind je het antwoord hier?

Wellicht heb je allerlei vragen over het volgen van yoga, de lessen of de bereikbaarheid.
Mocht je na het lezen hiervan nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dit graag!
Wil je meer praktische of inhoudelijke informatie over het volgen van een yogales, kijk dan HIER

Voel je welkom bij Yogaplace

Heb je vragen over hoe we jou verwelkomen in onze studio's en hoe we daar een fijne en veilige omgeving creëren? Neem dan contact met ons op, we staan je namelijk veel liever persoonlijk te woord!

Eerste keer yoga

Waarmee moet ik rekening houden bij (het boeken van) mijn eerste yogales?
We nemen je graag mee met de belangrijkste informatie rondom jouw eerste les. Lees hier meer.

Hoe reserveer ik een les?
Op deze pagina leggen we je uit hoe je een les reserveert in My Yogaplace.

Kan ik ook zonder reservering een les komen volgen?
Nee, het is op dit moment niet mogelijk om zonder inschrijving vooraf een les te volgen. Zie de vraag hierboven over hoe je een les kunt reserveren.

Zijn er leefregels waar ik rekening mee mag houden?
Bij Yogaplace vinden we het belangrijk dat iedereen kan genieten van rust en ontpanning. Daarom vragen we ieder rekening te houden met elkaar en de leefregels in acht te nemen bij het bezoeken van de studio. 

Online

Wat is Yogaplace Online?
Yogaplace online is een digitaal platform. Via verschillende wegen houden we in deze periode contact met elkaar. We streamen wekelijks een ruim aanbod aan Livestream lessen via ZOOM. Kies je favoriete yoga stijl en docent en volg de lessen veilig en comfortabel vanuit je huiskamer. Zie hier het actuele lesrooster. Daarnaast hebben we ook een online video platform waar je vooropgenomen video's, podcasts en mini workshops kunt terugkijken wanneer je wilt. 

Hoe kan ik een les boeken?
Hier lees je meer over het boeken en annuleren van lessen via ons boekingssysteem my.yogaplace.nl 

Wat moet ik weten over het online volgen van lessen?
We hebben de belangrijkste pratische informatie omtrend het volgen van online lessen hier voor je onder elkaar gezet. 

Blijven online lessen ook als de studio's weer open mogen?
Ondanks dat we allemaal weer ontzettend uitkijken naar het fysieke lesgeven in de studio's is het online streamen in de afgelopen tijd een mooie en waardevolle toevoeging gebleken om op andere manieren met elkaar in verbinding te zijn. Uiteraard duurt het nog een tijd voordat we als van ouds les kunnen geven in de stuio's. In de overgangsfase zullen wederom veel lessen HYBRID gegeven worden. Dit betekend een les die in de studio gegeven wordt zal tegelijkertijd gesteamd worden voor de mensen die thuis willen meedoen. Uiteraard is ver in de toekomst kijken op dit moment niet altijd even realistisch gebleken maar wij verwachten dat het online in verbinding zijn een mooie aanvulling kan zijn voor de toekomst. 

Andere algemene vragen

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Opzeggen van abonnementen kan enkel via het webacount my.yogaplace.nl. Binnen het acount ga je naar MY SUBSCRIPTIONS en kies je bij het betreffende abonnement voor de Dropdown optie CANCEL SUBSCRIPTION. Vervolgens maak je de gegevens compleet en zend je je opzegging in. Het systeem verwerkt je opzegging met de kalendermaand opzegtermijn. Opezeggingen moeten binnen zijn voor het einde van de maand. 
Zie algemene voorwaarden.

Ik wil mijn abonnement wijzigen
Wijzigingen dienen voor het einde van de maand binnen te zijn via een schriftelijk email naar info@yogaplace.nl Voor het downgraden van een abonnement geld de kalendermaand termijn. Upgraden van je abonnement kan per direct. 

Welk abonnement past het beste bij mij?
Afhankelijk van hoe vaak je yoga wilt komen volgen kun je kiezen voor 1x of 2x per week. Wil je zo vaak komen als je wilt, dan kies je uiteraard voor het onbeperkte abonnement.
Ben je een student in Maastricht of Sittard? Dan hebben we een speciaal gereduceerd tarief, je kunt dan alleen gebruik maken van onze student yogalessen.
Mocht je nog niet zeker weten of yoga bij je past? Kies dan voor een gratis trial of een van de class cards.
Alle informatie vind je hier.

Kun je ook een cadeaukaart aanschaffen?
Op deze pagina zie je naast alle abonnement ook alle classcard en cadeaukaarten. 
Als je een cadeaukaart koopt mag je in het bestelproces aangeven voor wie hij is. Deze persoon mag dan ook een account my.yogaplace aanmaken. Wij zullen dan de gekochte kaart op het account van de ontvanger zetten en deze kan dan verlogens zijn lessen inboeken. Voor vragen mail naar info@yogaplace.nl 

Kan ik lessen voor iemand anders boeken?
Het boekingssysteem is persoonsgebonden. Dit betekend dat je maar voor 1 iemand per les en acount kunt boeken. Wil je voor iemand anders een les boeken? Het makkelijkste maak je voor hem of haar een eigen account aan. Mocht dit allemaal niet mogelijk zijn mail dan graag naar info@yogaplace.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Hulp nodig?

Vind je het antwoord op je vraag hier niet? Bel dan even naar 043-3260707 of mail info@yogaplace.nl. We zitten klaar om je vragen te beantwoorden en helpen je graag op weg.  

Ideeën?

Voor al je ideeën, vragen en suggesties hebben we een nieuwe email adres opgezet: feedback@yogaplace.nl

 

Namasté, het Yogaplace team

 

 

Share the love!

Gratis Proefles