FAQ

Wat wil je weten over Yoga?

Wellicht heb je allerlei vragen over het volgen van yoga, de lessen of de bereikbaarheid.
Mocht je na het lezen hiervan nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dit graag!
Wil je meer paktische of inhoudelijke informatie over het volgen van een yogales, kijk dan HIER

 

1. COVID-19 Wat zijn de veiligheidsmaatregelen bij Yogaplace? 

Graag verwijzen wij voor het corona protocol voor alle maatregelen die gelden rondom COVID in onze studio's. 

2. Hoe kan ik een les boeken?

Omdat we een beperkt aantal plekken hebben, moeten we zuinig zijn met de matten. Daarom vragen we om mindfull om te gaan met alle inschrijvingen en annuleringen. Reserveer je les alsjeblief altijd van tevoren, er zijn namelijk geen inloopplekken beschikbaar. Alle boekingen kunnen worden gedaan via het reguliere lesrooster op de website. 
Annuleren? Anuuleer asjeblieft altijd je boeking en doe dit minimaal 1 uur voor de les, zodat iemand anders je plek nog kan innemen. Met het beperkt aantal toegestane studenten in een les willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om weer yoga te komen beoefenen. 

3. Wat moet ik meenemen naar de les?

Gezien de situatie kunnen wij momenteel geen yogamatten uitlenen zoals je dat gewend bent. Zorg dus voor je eigen matje en breng deze mee naar de shala. Andere props zoals (meditatie)kussens, blokken en dekens willen we je ook vragen zelf mee te nemen. 
Kom in yogakleding, gezien we de kleedkamers nog niet kunnen benutten willen we je vragen zo veel mogelijk thuis te doen. Dit geld ook vhhhoor douchen en omkleden. Er is beperkt ruimte om spullen neer te zetten. 

4. Hoe werken livestream lessen?

We hebben een schema gemaakt met live gestreamde online yogalessen, zodat je ook thuis je yogabeoefening kunt voortzetten met je favoriete docent. We hebben besloten dat de online lessen doorgaan, omdat we zoveel positieve reacties op de lessen hebben gekregen.
Je kunt een livestreamles boeken via het reguliere rooster. Je ontvangt dan direct een bevestiging van je boeking, ontvang je een link om deel te nemen aan de les.
Online yogalessen op Zoom kunnen NIET worden terug bekeken nadat ze live zijn gestreamd vanwege privacyredenen.

Andere vragen

1. Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Opzeggen van abonnementen kan enkel via het webacount my.yogaplace.nl. Binnen het acount ga je naar MY SUBSCRIPTIONS en kies je bij het betreffende abonnement voor de Dropdown optie CANCEL SUBSCRIPTION. Vervolgens maak je de gegevens compleet en zend je je opzegging in. Het systeem verwerkt je opzegging met de kalendermaand opzegtermijn. Opezeggingen moeten binnen zijn voor het einde van de maand. 
Zie algemene voorwaarden.

2. Ik wil mijn abonnement wijzigen  

Wijzigingen dienen voor het einde van de maand binnen te zijn via een schriftelijk email naar info@yogaplace.nl Voor het downgraden van een abonnement geld de kalendermaand termijn. Upgraden van je abonnement kan per direct.

2. Welk abonnement past het beste bij mij?

Afhankelijk van hoe vaak je yoga wilt komen volgen kun je kiezen voor 1x of 2x per week. Wil je zo vaak komen als je wilt, dan kies je uiteraard voor het onbeperkte abonnement. 
Ben je een student in Maastricht of Sittard? Dan hebben we een speciaal gereduceerd tarief, je kunt dan alleen gebruik maken van onze student yogalessen. 

Mocht je nog niet zeker weten of yoga bij je past? Kies dan voor een gratis trial of een van de class cards. 

Alle informatie vind je hier.

 

Hulp nodig?

Vind je het antwoord op je vraag hier niet? Bel dan even naar 043-3260707 of mail info@yogaplace.nl. We zitten klaar om je vragen te beantwoorden en helpen je graag op weg.  

Ideeën?

Voor al je ideeën, vragen en suggesties hebben we een nieuwe email adres opgezet: feedback@yogaplace.nl

 

Namasté, het Yogaplace team

 

 

Share the love!

Gratis Proefles