Yoga privésessies

Yogales voor jou alleen

Kom je niet meer verder in je yoga practice? Voelen sommige yogahoudingen niet zo goed? Wil je meer leren over de achtergrond van yoga? Vind je wat extra persoonlijke aandacht van een ervaren docent prettig? Of passen de reguliere lessen niet in jouw agenda? Dan is een Privé Yogales (of een reeks daarvan) echt iets voor jou! Je kunt ervoor terecht bij Yogaplace in Sittard én Maastricht, je kunt een privésessie boeken bij jou thuis én ook een Privé Yogales via Skype is mogelijk..

Yogalessen op jouw maat

Voordat we met de yogasessie beginnen, bespreken we eerst wat je vragen, wensen of doelen zijn. Indien nodig maken we dan samen een plan voor de langere termijn. Een sessie duurt één uur en een kwartier (75 minuten voor €75,-) en je yogadocent begeleidt je in elke houding die past bij jouw behoeften. Samen ervaren we tegen welke fysieke en mentale grenzen je oploopt en hoe we daarmee het beste kunnen omgaan. Na elke sessie krijg je een oefenreeks van ongeveer 15 minuten mee om thuis te oefenen. Dit huiswerk helpt je om verder te komen, of je nu lichamelijke of mentale verdieping zoekt, wilt herstellen van een blessure, of een gevoel van rust en balans in je leven wil brengen.

Spreekt Privé Yogales je aan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een kwartier. Voelt het goed en wil je daarna meteen starten, dan is het daarop volgende uur voor je gereserveerd, neem dus makkelijke kleding mee.

Maak een afspraak    boek een privéles

Share the love!

Welke yogastijl past bij mij?

Beantwoord de drie bovenstaande vragen en ontdek welke yogastijl bij jou past!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles