Yoga voor beginners

Ontdek de kracht van yoga

Heb je altijd al eens willen kennismaken met yoga? Heb je nog niet eerder yogalessen gevolgd? Of is dat al weer een tijdje geleden en wil je graag de basis weer goed aanleren? Dan is onze Yoga voor beginners les een fijne manier om (opnieuw) kennis te maken met yoga.

Maak kennis met Ashtanga Yoga

Onze Yoga voor beginners lessen zijn voornamelijk Ashtanga based. In Ashtanga Yoga wordt er gewerkt met een vaste set van houdingen. De lessen zijn ideaal voor jou als je nog niet bekend bent met de Ashtanga Yoga. Je ontdekt wat yoga eigenlijk is en maakt kennis met de combinatie van beweging en ademhaling. Dit doe je door het oefenen van een aantal staande basishoudingen uit de Ashtanga Yoga Primary Series. Elke in- en uitademing is gekoppeld aan een beweging om in en uit een houding te komen. Dit heet vinyasa.

Waarom yoga?

Yoga zorgt op verschillende manieren voor fysieke en mentale gezondheid. Ben je nog niet heel bekend met wat yoga voor jou kan betekenen? Lees hier meer over het effect van yoga.

Ik wil beginnen met yoga, wat nu?

Je hebt vast wat vragen over het volgen van een eerste (proef)les. Lees hier meer over jouw eerste yogales of ga naar praktische info als je meer vragen hebt.

 

 

 

Ik wil een proefles    Ik meld mij aan voor de lessen

Share the love!

Gratis Proefles