Yoga & Meditatie

Creeër rust in jezelf met Yoga & Meditatie

In deze les staan bewustwording en ontspanning centraal en leer je volledig aanwezig te zijn in het hier en nu. Deze meditatieve staat van zijn, bereiken we door het lichaam, de geest, de zintuigen en de adem in balans te brengen. Je leert een drukke geest tot rust te brengen en een vermoeid lichaam te laten herstellen.

Bewustwordingsoefeningen en aandachtstraining helpen je om je aandacht te richten. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. De geest wordt kalmer. Dit combineren we met ademhalingsoefeningen en yoga, verschillende eenvoudige houdingen die lichamelijk rust creëren en ons leren grenzen te verkennen, bewaken en zijn een voorbereiding voor meditatie. Door te werken met diverse meditatietechnieken leer je ook thuis er mee aan de slag te kunnen. Aan het einde van de les is er voldoende tijd en ruimte voor reflectie en het delen van ervaringen.

Je ervaart de impact van yoga en meditatie op lichaam en geest.

Je ontdekt jouw mogelijkheden, hoe je levenskracht en flexibiliteit stimuleert. Je leert hoe je een moment van ontspanning, bewustzijn en ademruimte voor jezelf creëert en hoe je in contact kunt blijven met jezelf in de hectiek van alledag. 

Als je lid bent van Yogaplace, kun je genieten van yoga zo vaak als je wilt verspreidt over vijf locaties. Dagelijks, een keer per week of flexibel. Bij Yogaplace kun je je lessen als credits inzetten gedurende twee maanden op jouw gewenste dag en tijd. 

Kies ONLINE het abonnement of een passende classcard voor een bepaalde periode zonder abonnementsverplichting, die bij jou past! "

 

Op dit moment vinden er geen Yoga & Meditatie lessen plaats, maar we hopen dit snel weer aan te bieden. Houd onze social media (Instagram en Facebook) in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Share the love!

Gratis Proefles