Yin Yoga

Yin yoga laat je diepere lagen in je lichaam ervaren.

Het werkt op mentaal & energetisch niveau door omdat je werkt aan het ontspannen en ervaren van de aangenomen yogahouding.

Yin Yoga geeft je alle kans om je grenzen te verkennen en is geschikt voor jou als beginner en gevorderde yogabeoefenaar. Omdat je elke yogapose langere tijd vasthoudt, voel en ervaar je heel goed wat er in je lichaam en geest gebeurt. Yin Yoga is een relatief zachte en rustige vorm van yoga. Yin en yang zijn met elkaar verbonden; in de meer statische houdingen is het yin element dominant, de meer dynamische yogabewegingen zijn eerder yang van aard en completeren het effect van Yin Yoga.

Ontdek het verband tussen lichaam en geest

Yin Yoga brengt ook een mentale uitdaging doordat het je in contact brengt met wat zich aandient in je geest. Gedachten, beelden, herinneringen komen los en brengen emoties teweeg. Daardoor gaat je aandacht naar binnen, terwijl je tegelijkertijd uitgedaagd wordt om in de houding te blijven. Zo word je aangemoedigd om een gezonde dosis zelfdiscipline te ontwikkelen.

Met Yin Yoga ervaar je de rust en ontspanning in het nu

Bij Yin Yoga gebruik je niet je spieren om in een houding te komen, maar laat je de zwaartekracht zijn werk doen. Het is een meditatieve manier van yoga beoefenen. Op lichamelijk niveau stimuleren de yogaposes je bindweefsel en je gewrichten worden beweeglijker en actiever. Doordat je langer in een yogahouding blijft en daarbij ‘in het moment’, in je lichaam, in je gevoel, werkt Yin Yoga bijzonder ontspannend.

Heb jij zin om Yin Yoga eens uit te proberen? Meld je dan aan voor een proefles. Je kunt je ook direct inschrijven.

 

Alles op een rijtje

Naam

Yin Yoga - all levels

Locatie Yogaplace Maastricht en Sittard
Prijs Abonnement
Lesduur 1 uur en 15 minuten
Frequentie

 

1x per week, 2x per week of onbeperkt
Niveau Beginners en gevorderden
lesdagen zie rooster
Yogaleraar zie rooster
Ideaal voor jou als Als je wilt kennismaken met yoga en de kracht van meditatie in de yogahoudingen
Doel Aanleren van een goede ademhaling en het langer kunnen aanhouden van een Yogahouding om te mediteren. Yin Yoga maakt gebruik van passievere houdingen waarbij je je zult focussen op de meditatie

Is Yin Yoga iets voor jou? Doe dan mee aan een proefles of meld je direct aan! 

 

Als je lid bent van Yogaplace, kun je genieten van yoga zo vaak als je wilt verspreidt over vijf locaties. Dagelijks, een keer per week of flexibel. Bij Yogaplace kun je je lessen als credits inzetten gedurende twee maanden op jouw gewenste dag en tijd. 

Kies ONLINE het abonnement of een passende classcard voor een bepaalde periode zonder abonnementsverplichting, die bij jou past! "

Ik wil een proefles    Ik meld mij aan voor de lessen

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles