Studenten Yoga Sittard

Uit je hoofd, in je lijf door yoga!

Yogaplace Sittard en Roermond bieden voor studenten lessen aan tegen een speciaal tarief.  
Het verbinden van adem en beweging zorgt voor een sterk lichaam, een kalme geest met een betere focus en een gezond en gelukkig leven! In Maastricht bieden we speciale studentenyoga lessen aan dagelijk om 16.00u. Lees meer informatie hier.

Studenten Yoga Sittard en Roermond

SPECIALE AANBIEDING in september 2020  

*Gratis introductie / trial class van 75 min. 

*Lid worden voor maar 34 euro per maand (tot 3x p wk studentenyoga les) 

*Geen inschrijfkosten van €25 

 

Boek nu een les via het lesrooster hier of mail ons op info@yogaplace.nl voor meer informatie of om een les te reserveren.  

Lange studiedagen, even een snelle hap, lang gebogen zitten boven de boeken en laptop en korte nachten; het zorgt voor pijn in lichaam en een hoofd dat voornamelijk onrustig is.

Daarom biedt Yogaplace Sittard en Roermond ook studenten yoga aan. Eén keer per week kunnen studenten een yogales volgen. De les biedt een korte meditatie om te aarden, vervolgens worden er verschillende yogahoudingen aangenomen op het tempo van de ademhaling. De les wordt altijd afgesloten met een diepe ontspanning van 15 minuten.

De les zorgt ervoor dat je even uit je hoofd komt, je lichaam stretcht, opent en twist en ontspanning kunt toelaten. De lessen zorgen voor een groter lichaamsbewustzijn en een diepere focus. Na de les voel je je totaal ontspannen, maar voel je ook meer ruimte in je lichaam. Gegarandeerd dat je er weer tegenaan kunt. 

Heb je interesse in een studenten yoga les? Vraag een introductieles aan, of schrijf je gelijk in. We vragen je je studentenkaart te kunen overleggen als bewijs dat je daadwerkelijk student bent.

 

Als je lid bent van Yogaplace, kun je genieten van yoga zo vaak als je wilt verspreidt over vijf locaties. Dagelijks, een keer per week of flexibel. Bij Yogaplace kun je je lessen als credits inzetten gedurende twee maanden op jouw gewenste dag en tijd. 

Kies ONLINE het abonnement of een passende classcard voor een bepaalde periode zonder abonnementsverplichting, die bij jou past! "

 

Yoga voor studenten in detail

Naam

Yoga voor studenten - all levels

Locatie Yogaplace Sittard 
Prijs €34,- per maand 
Lesduur 1 uur en 15 minuten

Frequentie

tot 3x per week
Level Beginners en ervaren yoga beoefenaars
Lestijden 15.15u door de weekse dagen
Docent Divers
Ideaal als Je zoekt naar een manier om naast je studie te ontspannen en uit je hoofd te komen. Daarnaast zijn de lessen actief en wordt je lenigheid stukken beter door deze lessen. 
Doel Uit je hoofd, in je lijf

“Yoga enhances all areas of my life and I recommend it to everyone. Yogaplace is a high quality yoga school with some of the most qualified teachers in the Netherlands! I feel very grateful and blessed to be a student at Yogaplace.”

- David

Boek introductieles via lesrooster    Vragen of meer informatie gewenst

Share the love!

Gratis Proefles