Studenten yoga Sittard

Studenten Yoga Sittard en Roermond

Uit je hoofd, in je lijf door yoga!

Yogaplace Sittard biedt voor studenten lessen aan tegen een speciaal tarief. 
Het verbinden van adem en beweging zorgt voor een sterk lichaam, een kalme geest met een betere focus en een gezond en gelukkig leven! In Maastricht bieden we ook speciale studentenyoga lessen aan dagelijks, tijdens de daluren door de week. Lees meer informatie hier.

 

 

Boek nu een les via het lesrooster hier of mail ons op info@yogaplace.nl voor meer informatie of om een les te reserveren.  

Lange studiedagen, even een snelle hap, lang gebogen zitten boven de boeken en laptop en korte nachten; het zorgt voor pijn in lichaam en een hoofd dat voornamelijk onrustig is.

Daarom biedt Yogaplace studenten de mogelijkheid om tegen regeduceert tarief een abonnement aan te schaffen. 
Een online only abonnement waarmee je vanuit je eigen kamer de lessen kunt volgen, of toch liever in de studio? 
Studenten zijn meer dan welkom. Kijk op de tarieven pagina welke korting op je abonnement als student van toepassing is. 

De lessen zorgen ervoor dat je even uit je hoofd komt, je lichaam stretcht, opent en twist en ontspanning kunt toelaten. De lessen zorgen voor een groter lichaamsbewustzijn en een diepere focus. Na de les voel je je totaal ontspannen, maar voel je ook meer ruimte in je lichaam. Gegarandeerd dat je er weer tegenaan kunt. 

Heb je interesse in een studenten yoga les? Vraag een introductieles aan, of schrijf je gelijk in. We vragen je je studentenkaart te kunen overleggen als bewijs dat je daadwerkelijk student bent.

“Yoga enhances all areas of my life and I recommend it to everyone. Yogaplace is a high quality yoga school with some of the most qualified teachers in the Netherlands! I feel very grateful and blessed to be a student at Yogaplace.”

- David

Boek introductieles    Bekijk de mogelijkheden

Share the love!

Gratis Proefles