Senioren yoga

Senioren Yoga

Een soepel lichaam en de energie om nog steeds te genieten van het leven.

Senioren yoga is speciaal geschikt voor mensen op leeftijd die op een veilige manier aan lichaamsbeweging willen blijven doen. Naast dat er gewerkt wordt aan souplesse en spierkracht, is er elke les ruimte om lichaam en geest weer in balans te brengen doordat de les in een rustig tempo wordt gegeven en er aandacht is om tijd voor jezelf te ervaren. Een uurtje per week op deze manier bewegen, maakt dat de rest van de week ook een stuk soepeler verloopt. 

Verbeter uw houding, bloeddruk en algehele gezondheid

In deze les staan yogaoefeningen centraal die helpen om de bloeddruk te normaliseren en het zenuwstelsel te balanceren; deze zijn essentieel voor het voorkomen van hartziektes en problemen in het zenuwstelsel. Ook wordt er veel aandacht gegeven aan de lichaamshouding om de rug en borst soepel te houden en stijfheid tegen te gaan. Daarnaast helpen de oefeningen bij depressies, angsten, spierklachten en osteoporose.

Altijd afgestemd op wat mogelijk is

Seniorenyoga is geschikt voor iedere persoon op leeftijd. De yogaoefeningen worden staand, zittend en/of liggend uitgevoerd. Indien het lichaam dit niet toelaat, zal de docent de oefeningen aanpassen door bijvoorbeeld gebruik te maken van hulpattributen (touwen, blokken, kussens etc.) of van een stoel. Door met plezier te bewegen, ook al zijn de bewegingen nog zo klein, gaat het bewegen soepeler en meer als vanzelf.

Wilt u onze seniorenyoga eens uit te proberen? Meld u dan aan voor een proefles. Direct inschrijven kan ook.

  

Alles op een rijtje

Naam

Senioren yoga - voor alle niveaus

Locatie Yogaplace Urmond
Prijs Abonnement
Lesduur 1 uur en 15 minuten

Frequentie

1x per week
Niveau Beginners en gevorderden
lesdagen zie rooster
Yogaleraar zie rooster
Ideaal voor jou als Als u uw lichaam soepel wilt houden om een rustgevende manier.
Doel Het soepel houden van het lichaam op leeftijd, de lichaamshouding verbeteren en hierbij volledig kunnen ontspannen.

 

Als je lid bent van Yogaplace, kun je genieten van yoga zo vaak als je wilt verspreidt over vijf locaties. Dagelijks, een keer per week of flexibel. Bij Yogaplace kun je je lessen als credits inzetten gedurende twee maanden op jouw gewenste dag en tijd. 

Kies ONLINE het abonnement of een passende classcard voor een bepaalde periode zonder abonnementsverplichting, die bij jou past! "

 

 

Ik wil een proefles    Ik meld mij aan voor de lessen

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles