Kinderyoga (op aanvraag)

Laat kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen met de 6-weekse cursus Kinderyoga. 

Voor scholen, instellingen, stichtingen, kinderdagverblijven of anderzijds geven wij een geheel verzorgde 6-weekse Kinderyoga-cursus op maat. Deze cursus kan op locatie plaats vinden of in een van onze yogastudio’s. 

Tijdens deze 6 weken worden de kinderen spelenderwijs aangemoedigd om lichaam en geest te ontdekken. Yogahoudingen, visualisaties en creatieve bezigheden komen op een speelse manier aan bod om zo kracht, flexibiliteit, coördinatie en lichaamsbewustzijn te creëren. We vliegen als een vogel hoog in de lucht, voelen de wind in ons gezicht en we groeien van zaadje tot een stevige boom. Tijdens de lessen zijn we lekker onszelf, heel luidruchtig en soms heel stil. Kinderyoga is niet alleen goed voor kinderen, het is vooral ook heel leuk om te doen!

De 6-weekse cursus Kinderyoga is geschikt voor kinderen van vier tot acht jaar. 

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. 

 

Als je lid bent van Yogaplace, kun je genieten van yoga zo vaak als je wilt verspreidt over vijf locaties. Dagelijks, een keer per week of flexibel. Bij Yogaplace kun je je lessen als credits inzetten gedurende twee maanden op jouw gewenste dag en tijd. 

Kies ONLINE het abonnement of een passende classcard voor een bepaalde periode zonder abonnementsverplichting, die bij jou past! "

Neem contact op

Share the love!

Gratis Proefles