Easyflow Yoga

Ontspanning door een subtiele yogaflow

Easy Flow Yoga is een zeer rustige yogastijl die is afgeleid van de Ashtanga yogavorm. Karakteristiek voor Easy Flow Yoga is de zachte en vrijere benadering van de houdingen. De lessen zijn meer ontspannend door de afwisseling van dynamische en statische houdingen. Hierdoor is de belasting voor je lichaam beperkt en zijn de lessen fijn voor beginners en gevorderden. Centraal in de les staat de continue beweging van de ene yogahouding naar de volgende in een rustige en zachte ‘flow’, ondersteund door je ademhaling.

Easy Flow yoga: zachtheid in beweging, vergeleken met Hatha Yoga
Easy Flow Yoga en Hatha Yoga lijken qua zachtheid en aandacht in de oefeningen erg op elkaar. Vergeleken met Hatha Yoga, ervaar je bij Easy Flow Yoga echter, dat de houdingen vloeiend in elkaar overgaan. Bij Hatha Yoga worden de yogaposes los van elkaar ervaren. Je neemt na elke houding een moment van rust om het effect ervan te ervaren, voordat je een nieuwe houding aanneemt. Dit gebeurt los van het ritme van je ademhaling.

Bouw nieuwe energie op met Easy Flow Yoga
Door de rust en zachtheid van de Easy Flow Yoga oefeningen, is deze yogales ideaal voor jou als je fysieke beperkingen hebt. Ook als je zorgvuldig met je energiebalans wilt omgaan en jezelf lichamelijk niet teveel wilt uitdagen kun je meedoen met Easy Flow Yoga. Deze les is prima te volgen als je herstellend bent van een ziekte, kampt met overgewicht, last hebt van chronische klachten, te maken hebt met een burnout, al wat ouder bent of gewoon vermoeid bent en toch graag wilt blijven bewegen.

Voel jij je aangesproken door het zachte en vloeiende karakter van Easy Flow Yoga? Probeer het dan eens uit in een proefles. Je kunt je ook direct inschrijven.

 

Als je lid bent van Yogaplace, kun je genieten van yoga zo vaak als je wilt verspreidt over vijf locaties. Dagelijks, een keer per week of flexibel. Bij Yogaplace kun je je lessen als credits inzetten gedurende twee maanden op jouw gewenste dag en tijd. 

Kies ONLINE het abonnement of een passende classcard voor een bepaalde periode zonder abonnementsverplichting, die bij jou past! "

 

Alles op een rijtje

Naam

Easy Flow Yoga - all levels

Locatie Yogaplace Maastricht en Sittard
Prijs Abonnement
Lesduur 1 uur en 15 minuten
Frequentie

 

1x per week, 2x per week of onbeperkt
Niveau Beginners en gevorderden
lesdagen zie rooster
Yogadocent zie rooster
Ideaal voor jou als Als je wilt kennismaken met yoga. Geschikt voor beginners evenals gevorderden
Doel Aanleren van een persoonlijke practice die je je met zelfkennis, discipline, liefde en geduld eigen maakt en je een opstap geeft om te leven naar wat echt belangrijk voor jou is.

 

Ik wil een proefles    Ik meld mij aan voor de lessen

Share the love!

Huidige maanstand

Huidige Maanstand
Gratis Proefles